Veliki bački kanal kao ogromna septička jama

Od jedinstvenog građevinskog poduhvata do sramote i rugla

Ostavite komentar

 1. Ne bih o ekologiji,to je u Srbiji nepoželjna tema.
  Voleo bih da mi neko navede ekonomski profitabilniji projekat u Srbiji,ali i šire,od vraćanja u funkciju sistema Dunav-Tisa-Dunav?
  Zar je moguće da smo već zaboravili OVOGODIŠNJU sušu?

 2. Tako je to kad se nadleznosti dupliraju. Ministarka Mihajlovic odmah da prozove dir.Srbijavoda a pokrajinski sekretar direktora Vojvodinavoda! Puno babica kilavo dete. A to su cinovnici koje postavljaju republicka i pokrajinska vlada. A takode nejasne su i duznosti ministra Trivana i pokrajinskog za ekologiju! 4 x!!!

 3. U ne uredjenoj drzavi Srbiji zastita zivotne sredine i prirodnih resursa je na zadjem mestu pa nam preti ekoloska katastrofa.

 4. Dok su, u tim gradovima, "carovali", politički moćnici, oni su problem zagađivanja VBK, "elegantno" rešavali, ispuštajući sav taj otpad u Tisu! "Neka se drugi pate", "baš nas briga"!!!
  Otvore branu na Tisi i Dunav teče u Tisu, jer mu je nivo, oko 6m viši! Zakon kaže, da se u stajaću vodu NE SME ISPUŠTATI bilo kakav otpad!!! To je logika, "mi zagađujemo, drugi neka plaća čišćenje"!!!
  Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.