Verbić: Duboko zabrinjavajuća ideja Vlade da oni treba da odluče do kog datuma da se zaključe ocene

Ostavite komentar


  1. umesto da ministar podnese neopozivu ostavku on kaznjava uglavnom djake..nastavnicima je svejedno ionako nam se skolstvo svelo na ,,odradjivanje,, i idimo na odmor.S od skolstva za sada nema pocev od pristupa nastavnog i prof kadra do njihovih bednih plata ali ni te plate bedne po meni mnogi ne zaradjuju..i sve se prelama preko djaka buduceg kadra …

  2. Gospidine bivsi ministre, nista bolji niste bili od ovih sad, ali nista! Zato bolje da se uzdrzite od bo kakvih komentara.

  3. Duboko je bilo zabrinjavajuće što si kao ministar počistio psihologe, logopede, pedagoge iz škola, ponašao se kao da si kidnapovan i na sve odgovarao da ne znaš.Sada o svemu svašta pričaš, samo se nikada nisi setio da kažeš da je to bilo pogrešno. Od nesnađenog naučnika do edukatora.Nemaš nikakvu odgovornost? Preporučuješ se? Mogao bi ti opet, njima trebaju oni koji se ne stide.

  4. Vlada NE POSTOJI, KAO NI DRZAVA., USTAV te ni institucije.
    SAMO JEDAN COVEK, upitnog mentalnog stanja , morala , casti i ličnog integriteta?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.