Veštačenjem tragaju za "atentatorima" na Vučića

Devet meseci od kako je pronađeno oružje u blizini kuće sadašnjeg predsednika Srbije predmet i dalje u predistražnoj fazi

Ostavite komentar


  1. Upravo tako u većini zemalja to bi odavno bilo rešeno, a kod nas tužilaštvo i sudstvo večito koče postupke vadeći se na neke procedure. Sad je policija kriva jer je javnost saznala. Nije nego.

  2. Pronađeno oružje je opasna pretnja po život porodice Vučić i drugih koji tim putem moraju da prolaze i očigledno da ko je to oružje tamo i sakrio je i imao opasne namere.

  3. Istina ispliva kad tad , tako će se i doznati čije je oružje jer je u učinjen propust u samom startu istrage.

  4. Ovo je zemlja paklenih vozača, paklenih kuhinja i paklenih planova….kada Kurir kreira naslove. Jedino što ne zna je to da plati pakleno veliki porez.

  5. Moguce da nije trebalo odmah da se prijavljuje policiji, jer je to odjednom odjeknulo u javnost.

  6. oruzje jos nikom nije donelo dobro.najverovatnije da je spreman atentat na Vucica i dobro je sto takav scenario nije uspeo.istraga mora ici dalje,to je ozbiljna pretnja

  7. Moramo da imamo poverenje da ce nasa policija da radi na resavanju svih slucajeva…cuju se neke kritike u poslednje vreme…svaki slucaj mora da se ispita.

  8. Treba raditi na istrazi i pronaci one koji su ostavili to oruzje. Jedan premijer nam je ubijen, to ne sme da se ponovi.

  9. Kolicina stereotipnih komentara cuvenog "internet team-a" je jos jedan pokazatelj da je u pitanju onaj treci navedeni razlog.

  10. Nalogodavac za ubistvo Džindžića se i ne istražuje. Vjerovatno zato što se zna, a ništa se ne čini.

  11. Pa samo budali nije jasno da je ovo SNS predstava za javnost i da se napale ovi Vučićevi komentatori.Kao fol jedan čovek video i prijavio,pa što ga ne štaviše pod nazor,da ne širi dalje a oni postave čeku i uhvate "atentatore".Ali kako da hvataju sami sebe.

  12. Netreba vestacenje.Zna se ko je zeleo i jos zeli da ubije Presednika.Neka citaju Danas,Kurir i neka gledaju N1

  13. Dajte sad malo spina iz naftalina o Vucicevoj ugrozenosti, vidite da je u velikoj depresiji… mogao bi i jedan pokusaj atentata na primer ili manji drzavni udar, a ? Nije lose…

  14. Istražni organi da odrade svoj posao bez ikakvih političkih pritisaka i ako je neko kriv adekvatno ga kazniti.

  15. Prazna cev od zolje (za sendvicarke-raketni bacac)
    je vrlo.opasno oruzje, i nosi veliki rizik isto ko i kanalizaciona pvc cev precnika 10cm, neugradjena….
    I svasta moze kroz takvu kanalizaconu cev da se proturi.
    olim nadlezne da zaustave tu opasnu naviku,
    da se prazne pvc kanal.cevi vise nerazbacuju po ulici.
    Jer posle svako g…no
    ima potrebu kroz nju da protrci.
    Unapred *fala.

  16. 97 bezbednosno sumnjivih osoba u precniku od jednog kilometra? Zar ne bi Stefanovic trebao sam da sidje s duznosti ako je ovo istina?

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.