Mamograf koji je Vučić uručio bolnici u Leskovcu naopako montiran: Korisnici društvenih mreža dele fotografiju

Ostavite komentar


  1. JEL MOGUĆE DA VIŠE NEMAJU ŠTA DA PIŠU PA SAD IZMIŠLJAJU OVAKVE STVARI. STVARNO SRAMOTA. I POSLE KAŽU VUČIĆ KONTROLIŠE MEDIJE

  2. Samo mali osvrt na vasu hlavnu vest
    sa koje he strane etiketa ?
    Ovde se radi o jednoj konstantnoj
    fake news jos od Titovih vremena .
    Ko je urucio , ciji je ?
    Jeli mu to tata platio …

  3. Kakva idiotija…
    Da rak dojke nije tako ozbiljna tema, čovek bi mogao da se valja po pidu id smeha. Ali za sliku u medijima AV je uvek na licu mesta, sve to on lično gradi, uvodi,… Da nije on lično ovako sastavio ovaj moderni mamograf svojim velikim talentom za konkretno?

  4. Pitam se da li je uloga predsednika da isporucuje medicinske aparate bolnici? Eventualno uloga ministra zdravstva? I dokle ce se taj predsednik pojavljivati tamo gde mu NIJE mesto???
    Drugo pitanje je jel bolnicka oprema nije najnormalnija stvar i da li je potrebno da to izlazi u medije?

  5. Predsednik kaže bilo je preminulih od korone zadnjih 7 dana,ministarka dva puta ispravlja i kaže nije bilo,predsednik ponovo potvrdjuje da je bilo,kome verovati…..

  6. Pa nije ga Vucic montirao. Da li printer u Danasu instalira Draza? Pubertetski humor i zluradost koja pokazuje zasto su takvi kao SNS gore a mi dole.

  7. Ako su uspjeli da ga montiraju naopako nešto su sigurno morali oštetiti i tako su napravili ogromnu materijalnu štetu valjda će neko odgovarati

  8. Mnogo je aparata u bolnicama po Srbiji koji su godinama u kutijama. Ne znaju da rukuju aparatima. Ovo je verovatno jedan u nizu. Deco, idite dok još možete! Nema nama pomoći.

  9. Gustina botova po kvadratu komentara opasno raste – kao i potrosnja parizera za sendvice – izborna nervoza krenula

  10. Bruka i sramota. Takve strucnjake imamo na radiologiji u Leskovcu. Stidite se dr Jankovicu.

  11. Hoće li taj što je montirao mamograf i da ga održava i popravlja ako bude bilo potrebno?

  12. Nije montiran
    Tu je samo za slikanke
    Nosace ga i slikati okolo po dz i bolnicama
    Pa pocela je predizborna kampanja
    Kao niko ne zna

  13. Evo radosti za vas. Vučić ne ume ni mamograf da namontira kako treba, a hoće da vodi državu. Zato nam treba „mašinski mozak“ da to namontira kako treba. Jedino što neće imati šta da montira.

  14. Pa slika je sa Av AV instagram stranice
    On se njome hvali
    Ostali imaju puno pravo da je prenesu
    Slab parizer od jutros jel?

  15. @ NATAŠA 25. oktobra 2023. u 10.17
    Vest je korektna, skener je naopako montiran, za 5 sekundi možete na guglu (ako znate šta je to i čemu…) naći taj aparat, reči za potragu su „mamography 3dimensions“ i vode do ovog aparata firme „Hologic“ pa se i sami uverite…

  16. Vi ste ozbiljan mediji da bi pisali ovakve gluposti sa dm. Mamograf se okrece za 180 stepeni i to svaki tehnicar mora da zna. Brdjanka ne mora, ali mediji da.

  17. Sve strucnjak do strucnjaka sa privatnih fakulteta! Kad takvi rade umesto pravih strucnjaka nije ni cudo sto nam je sve u haosu!

  18. ,,Stručnjaci“ i ,,genijalci“ njegovi naravno- kao što je i sam stručan!Al’- za propast!!!

  19. Mamograf je dobro postavljen i ima obrtni deo koji se okreće 360 stepeni. Dakle još jedna patka. Suština je da je Leskovac dobio mamograf.

  20. Sns strucnjaci …pa njima 2 nacrtane ovce da im das oni ce da ih izgube …ovakvi aparati su za njih spanska sela.

  21. Не, није монтиран “наопако”. Тај део мамографа (детектор и рендген цев) се ротира за 360 степени и једино на тај начин је могуће урадити slice-инг дојке.

  22. Vrlo verovatno je nepomenik insistirao da ga montira sam…takav mu je i zivot uopste… Naopak i pogresan

  23. Dobro bre ljudi, zar predsednik da nosi opremu za bolnice po Srbiji!
    Pa pogledajte kako funkcioniše zdravstvo u Leskovcu! Ili za pripadnike stranke sve se završava preko veze!
    Neverovatno pa se divite caru kao u bajci
    “ Carevo novo odelo“!

  24. Zamislite da mamograf u Francuskoj urucuje Makron u Tuluzu na primer… ili Merkelova u Frankfurtu… Srbija je DNO u koje nas gura upravo AV svojim bahatim i cirkuzantskim ponasanjem… krajnje he vreme da mu se kaze ZBOGOM i da postane nasa ruzna proslost na koju cemo da gledamo sa gadjenjem… mislim da je poceo da se gadi i svojim najvatrenijim pristalicama…

  25. A što Đilas i Marinika nikada ništa nisu dali Srbiji, nego samo napadaju i to bez argumantacije. Više vas je stvarno gadljivo slušati.

  26. Polako ljudi, slazem se da je sve u ovoj drzavi naopako ali ovo stvarno nije… radim kao servis inzenjer za medicinsku opremu i prilikom isporuke mamografa cev se nalazi u donjem polozaju zato sto je teska i zbog sigurnosti prilikom isporuke, kad se zavrsi mehanicka instalacija uredjaj se pali i cev se okrece za 180 stepeni.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 6

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.