Vučić zahvalio građanima na podršci (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Do milion gradjana ima samo u stranci, u kojoj je on lider, a zar dva miliona glasova nije dobila ta ista stranka pre dva i po meseca na parlamentarnim izborima?

    1. Znači nisu ljudi izlazili na ulice da šalju podršku predsedniku pred odlazak u Vašington?Čudno, internet i televizja su bili snimci i fotografija gradjana u Beogradu, Nišu, Smederevskoj Palanci.

  1. Srbiju volim jednako kao i svaki patriota. Ali delegaciju koja je otisla u SAD i tamo dobila sramotna naredjenja na medjunarodnom planu, a Vucic ih sve redom potpisao,ne mogu niti da postujem niti da im dajem ikakvu podrsku. Naprotiv !

  2. Non-stop laže i inscenira gluposti! Koliko su i on i Hoti mali dokaz je da su sedeli u magarecim klupama!

  3. Ma kada im je onako brutalno odgovorio. i kada je nastao muk u ovalnom salonu , dobro ga Tramp nije stavio umagarecu klupu. Koji smesan lazljivac…..

  4. Cudi moje prijatelje i mene, da covek nije shvatio da je dosadio sa jednom te istom “bla,bla,bla“ pricom pa ne citamo zutu stampu u kojoj ga okivaju u zvezde sto on nikako ne zasluzuje, i ne gledamo televizije na kojima se gospodin pojavljuje od jutra do mraka nego odmah promenimo tv kanal.Sve ima svoju meru nadam se da ce najzas shvatiti.

  5. Građanin koji ceni i poštuje svoju državu uvek će pružiti maksimalnu podršku svom državnom rukovodstvu. Aleksandar Vučić koristi svaku priliku da svoju zemlju predstavi u svetu u najboljoj namer Vi ste mnogo toga uradili za ovu zemlju i za ovaj narod.

  6. Konačno su upoznali Srbiju posle decenija ponižavanja a sve uz svesrdnu pomoć bivših režima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.