Vučićević: Strani plaćenici Danasa otcepili Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ovaj Vucicevic je bruka i sramota; on moze nazalost da bude novinar i urednik u ovako mrakom obavijenom zemljom, kojom vladaju botovi, demagogija, populizam i primitivizam!

  2. Vas list zbilja citaju pristojni ljudi. Onda je pitanje zasto komentarisu skoro iskljucivo BOTOVI?

  3. Izgleda da ona Vučićević baš nešto ne greši .Kako uspevate da ostanete sa tri hiljade dnevno prodatih primeraka

  4. Opstaju tako što umesto džipova koje nemaju, voze bicikle koje imaju, tako što ne žive u vilama i stanovima od po 500 kvadrata, tako što nemaju stiliste i šminkere, manikire i pedikire, ne plaćaju cecu i cucu da im pevaju na štandu,… i tako opstaju kao i mi ostali koji još uvek držimo glave iznad blata oličenog u vučićima, vučićevićima i ostalim uveocima.

  5. Svaka,,nova,,izgovorena reč Vučićevog,,miljenika, je jedno novo Bezdno. danas,u je takve,,,,novinare,, u pokušaju,,Samo Veeeliki Kompliment od svih koji JOŠ NISU PROGLAŠENI ZA,NEKE TAMO IDIOTE.

  6. Već po onoj ustaljenoj: Ko je glasniji bolje i dalje se čuje! Tako i Vučićević, povukao je pelcer od vrha vlasti, davno su naučili da je jedino bitno da glasno govore i da se dobro čuju i da ne dozvole nikome da ih nadglasa, pa da misle da su sve postigli u životu, a zar je bitno da li govore ili ne govore istinu, ma kome je istina bitna. Gospodo moja draga, čujemo mi vas sasvim dobro i kad govorite normalnim tonalitetom, ne morate vikati, možda je narod u ovoj državi blesav i zaboravan, ali nije gluv. Skoro svako jutro ispred jedne gradske pošte, kad idem na posao, stoji jedan gospodin, verovatno labilan, i drži svoj monolog i to poprilično glasno, ono što on iznosi nema veze sa zdravim razumom, ali bitno je da je glasan i da ljudi zastaju i okreću glave da pogledaju ko se čuje i odakle se čuje. Takva je situacija i u državi, nije bitno da li njihova izlaganja imaju veze sa zdravim razumom, bitno je da ih narod čuje.

  7. @baka
    Vas list zbilja citaju pristojni ljudi. Onda je pitanje zasto komentarisu skoro iskljucivo BOTOVI?

    Tačno je, Danas čitaju pristojni ljudi, iz razloga što za Danas pišu pristojni novinari od integriteta, to im omogućava da pišu objektivno i kritički o vučiću i njegovom nakaradnom sistemu (vrednosti, politike, društva,…). Upravo zbog toga, botova ima puno jer kvazi komentarima pokušavaju da umanje demontirranje vučićevih laži i obmana.

  8. kakv je to list koji se obraca samo uskom krugu. pa to nije list to je bilten. ako novine nisu u stanju da se finansiraju bez sredstava koje im daju obavestajne sluzbe i ne treba da izlazi. najbolje da se stampa samo toliko primeraka takvih novina koliko ima sluzbi kojhe ih finansiraju pa posalju svakoj po jedan primerak da se vidi da su obavili zadfata, a da ne truju drzavu

  9. Meni je genijalna koincidencija sto se branitelj Vučića zove Vučićević. Neki put pomislim, da nije prezime od imao ranije, sigurno bi ga on sam promenio u Vučićević.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.