Vulin: Borbena gotovost vojske ostaje na snazi

Ostavite komentar


  1. Vrlo providno. Primetili AV I Volin da je u vojsci sve vece nezadovoljstvo mnogih oficira sa trenutnim stanjem u vojsci I drzavi I najbolji je nacin da stvaramo vestacke krize I vanredna stanja. Sta ce vojska sa svojom gotovoscu protiv NATO snaga koje su garant zastite teritorije Kosova?? Dosta vise sa prostim manipulacijama!!!!

  2. Nisam zloban ali da bi se sprečile i pogubne provokacije Vojska mora da bude pripravna u svakom trenutku.

    1. Pre toga treba Vojska da ima redovne plate i adekvatnu garderobu, da ne bi isli okolo u pocepanim gacama.

  3. Dobar postupak. Ne treba dozvoliti da niko ugrozi bezbednost našeg naroda na Kosovu, ni da izvodi čitavo vojno naoružanje zarad jedne posete.

  4. Da izvinite na izrazu , ali mene ovaj Vulin tako dobro nasmeje kao niko …

  5. Genijalnom Koraksu nije potrebna stvaralačka imaginacija da bi karikirao lik ovog minisra, dovoljno je da ga realistički predstavi ( nacrta ) .

  6. Neka ostane vojska u čizmama još mesec dana kada će pasti sneg na Šar planini, a skijačka staza na Brezovici započinje na 2550 metara, gde će se pojaviti Tači sa skijama i četvrorica njegovih čuvara koji jedini znaju da skijaju, dok ostali naoružani će ih čekati dole na kraju staze. Samo da se od straha ne useru u gaće Vučić i Vulin, ili nedaj bože da vojska izgubi strpljenje pa njih dvoje šutnu po dupeta čistim čizmama sa usmrđenim nogama. Nedovršeni i nedozreli igraju se državnika, a nisu ni za čuvare bostaništa. Šta nam donesoše demokratski izbori!!! Sve je ovo predvideo mudi Sokrat još u Petom veku pre nove ere. Toliko nisko pala je Srbija?! No i Vojvoda Putnik je odgovrio vojniku tokom Prvog velikog rata, kada ga je pitao, „Vojvodo, šta će biti sa nama?“: „Stradaće najbolji, a ostaće narednih sto godina da vode Srbiju strašljivci, prevaranti, secikese i budaletine.“

  7. Koliko moras biti izgladneo bot da bi podržavao ovakve gluposti?Srbiju nema za šta pas da ujede a Volin i onaj njegov se busaju u grudi. (naše) kao da smo faktor bez kog se ne može. Slicno ko u Nikaragvi ,gde mali diktatori umišljavaju da su vojna sila čiji je budžet zasnovan na bananama.

    1. Ne bih da se mesam ali ti si verovatno botic ovih sto su ih izmislili, kako bese…zaboravljenih i propalih Đilasovaca! Ovako skupljate poene pretpostavljam? Bravooooo! Kakva je vojska bila kad su oni bili na vlasti, kakva borbenost i spremnost…nikakva prijatelju, nemoj se sramotiti!

Ostavite komentar


Društvo

Gde i kada nas očekuje kiša danas? 10

Gde i kada nas očekuje kiša danas?

U većini Srbije danas kiša i kratkotrajni pljuskovi, osim na severu gde će biti suvo sa dužim sunčanim periodima, uz najvišu dnevnu temperatura neće preći 22. podeljak, prenosi Radio-televizija Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.