Vulin će komandovati i Vojnom policijom

Ostavite komentar


  1. Dajte mu u da puca i da leti ….
    Kako može komandovati kad je nesposoban za vojnu službu? Ko je ovde lud?

  2. Sto manje postovaniji i manje ugledniji clan drustva, sto manje ingerencija i kompetencija, sto vise skandala, pronevera i pljacki to veca politicka i svakovrsna moc i svakodnevne izjave i fotografije u medijima. To je slika danasnje stabilne Srbije.

  3. Ma pustite policiju svaka cast za fotografiju,sto kaze Njegos:Imah mrtav padnut od smijeha….

  4. Ofšor Snsrbistan okupirana je banditska teritorija. Ali, okupacija završava Hagom, Nirnbergom ….

  5. Dezert, ratni huškač, a sada ministar vojni. Sramno i ponižavajuće za Srbiju.

  6. Neka, neka, mozda ce imati cast da ga bas ta vojna policija, koju mu sad podcinjavaju, hapsi jednog lepog dana. P.S. A, naslovna fotografija, kako je gore neko primetio, je vrh vrhova. Kako mu lepo stoji, (umal““ ne rekoh "partizanska bluza"), ova uniforma, ljubi ga tetka! Medjutim,……. malo je nekompletan bez opasaca. I kape, svakako. Ne ide, ovako gologlav u uniformi, i pritom jos prima raport.

  7. To je kao kada bi ja , mašinski inženjer, bio glavni hirurg na VMA! Naopaka nam država i naopako funkcioniše 🙁

  8. Tužno je kada oficiri predaju raport nekome ko je "nesposoban"(za vojnu službu???),ko nalaga oko para i tetke iz Kanade. Pa zar vi zaista mislite da je srpski narod malouman.Kad bolje razmislim možda ste i u pravu.

  9. Bruka i sramota države i Vojske: oficiri stoje mirno i podnose raport čoveku koji čak ni vojsku nije služio, valjda je nekim marifetlukom izbegao

  10. Mislio sam da je zez ako bude Slatki tetkin Vulince ministar vojske.Ali sad ako pocne isa policijom da nas naoruzava,e Ameriko,spavas li mirno?! Tetku li vam vasu, Vula kad stene u prve redove( za Dedinje,pa gradnja svoje crkve, pa jos 50letova za Canadu…)..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.