Vulin: Srbija najbezbednija u regionu, Beograd nije bio sigurniji u prethodnih 40 godina

Ostavite komentar


  1. Slažem se. „Srbija, to sam ja i moji sateliti oko mene“, kaže Vučić. Srbija je bezbedna. A „oni drugi“ , njih ne računam

  2. Koliko nerasvetljenih ubistava imate, obracuna klanova, smrt Cvijana, novinara? Vazno je da tetkin pred izbore nahvali svoj posao (naravno zasluga je sefva sekte) i ubedi narod da glasaju za njih

  3. „paradajz“ iz Jovanjice čini čuda???!! Priviđa mu se puno toga, što obični i normalni ljudi ne vide. A vidimo da narko poljoprivrednika brani i predsednik sekte, koji je i nekakav predsednik države!!!

  4. dogovorite se sa vasim tabloidima kako smo najbezbedniji ako nam je predsednik malo-malo pa na meti atentatora? Bez sudskih epiloga.

  5. Dan nakon sto su ubili Blekija, u centru Novog Sada, covek prica o nekoj bezbednosti!? U Novom Sadu skoro svaki vikend neka pucnjava, obracuni, mafija vlada gradom, a on prica o nekoj bezbednosti!? Zapravo jeste Beograd bezbedniji od Novog Sada, ali nasa zemlja nije bezbedna.

  6. Govori o tonama oduzete droge i sigurnosti….pa u normalnim državama nema droge u tonama..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.