Zaječar: Počelo dostavljanje računa za grobljanske usluge 1Foto: M.S.

Iz JKP „Higijena“ u Zaječaru obaveštavaju da je počelo dostavljanje računa za grobljanske usluge za prošlu godinu. Takođe, pozivaju zakupce grobnih mesta u Zaječaru koji su potpisali Sporazum o plaćanju dugovanja na rate, da poštuju rokove iz istog i svoje obaveze.

Iz ovog preduzeća u Zaječaru, obaveštavaju zakupce grobnih mesta da je počelo dostavljanje računa za grobljanske usluge za minulu godinu.

„Ukoliko neko od zakupaca nije dobio račun, pozivamo ih da dođu u upravu JKP “Higijene Zaječar”, koje se nalazi u ulici Vojvode Putnika, radi izdavanja račun za prošlu godinu“, ističu iz JKP „Higijena“ u Zaječaru.

U saopštenju se navodi, da zakupci mogu da prijave i promenu adrese, ukoliko su se selili, kako bi dostavljanje računa bilo uspešno.

Takođe, iz JKP „Higijena“ pozivaju zakupce grobnih mesta u Zaječaru koji su potpisali Sporazum o plaćanju dugovanja na rate, da poštuju rokove iz istog i svoje obaveze.

„Pozivaju se zakupci grobnih mesta na grobljima u Zaječaru koji su potpisali Sporazum o plaćanju dugovanja na rate, da poštuju rokove iz istog i svoje obaveze koje su dospele izmire po dinamici uplate dugovanja iz Sporazuma“, kažu iz ovog preduzeća.

Ako građani ne postupe kako su iz ovog preduzeća naveli,  JKP „Higijena“ svoja potraživanja naplatiće prinudnim putem, stoji u saopštenju JKP „Higijena“ u Zaječaru.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari