Zbog smrti episkopa Lavrentija u Šapcu proglašena trodnevna žalost

Ostavite komentar

  1. Za nekog siromu radnika koji je radijo 3 smene u Sabackoj fabrici ,da svojoj deci obezbedi ono naj osnovnije ,kada umre nikog briga nije izuzev njegovi naj blizi.Dobro poznaje selo Bogosnicu ,pa taj lavrentije nista nikom nikad pomogao nije,

  2. Gradska žalost zbog sveštenika, zašto, čime je to zaslužio? Da li je stao u odbranu naroda kada su ih batinaši napali? Možda je uložio napor da se sačuva priroda u Mačvi? Nije ništa od toga? Aaa onda u redu, naprdni pop dobio priznanje od svoje partije. Ali, kakvre to ima veze sa gradom?

  3. Zna li gradonačelnik da je Srbija sekularna država i da je ovo proglasenje protivustavno?!?!?!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.