Zoran Đorđević: Tabu ministar

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Probitačniji šoferi doguraju do ministra.Ništa novo ovde.Dobro njima, loše nama.Kada se glasa na izborima da vidim toga kome je Zoran Đorđević na pameti.Zato takvi kokeze i vulini prosperiraju.

  2. A ovamo nam smeta nadri lekarka iz Vrsca, pa bar je zavrsila prvu godinu na jednom od najtezih fakulteta. Sa druge strane ekipa na vlasti nema ni jedan ispit polozen na drzavnon fakultetu pa nam svima kroje kapu, Keramicar menadzer, Vozac menadzer, Grobar menadzer, Kafedzija menadzer…. Juce bas ovaj Vozac menadzer kaze: …sto bi mi ekonomisti rekli… a on zavrsio Vojnu Skolu! Interesantno je da ova vlada pojedinacno nema ni dan staza u resorima kojim se bave…

    1. Nekulturno? Pa ovo je plata drzavnog sluzbenika. Ovu platu direktno finansiraju gradjani Srbije i zainteresovani su za njenu visinu logicno. Ovo nije plata koju neko dobija u privatnoj firmi i plod je dogovora 2 strane, poslodavca i radnika.

  3. Z. Djordjevic je lazni diplomac.
    Koliko vredi jedan lazni diplomac ?

  4. Finansijski direktor u ComTrade-u?
    To neki vic?
    Aaaaaahahahahaaaaaa!

  5. kad muskarac propadne on ode u sofere ili pandure,kad zena propadne ode u prostitutke.e ti su danas na vlasti u srbiji..sve gori do goreg,kad su on i vulin ista radili.neznaju ni definiciju rada,ni tablicu mnozenja.prevara pljacka i otimacina, i nakaze na drzavnim funkcijama,bez znanja,svesti i morala,bez polaganja racuna narodu,koga smatraju stokom.smrdi zemlja gde dodu i kuda produ,ti samoizabrani komunjarski dupelisci.
    nijedan moj komentar niste objavili,zato sto ste isti,kao oni ili im ,po novcu pripadate,pa na slamcicu pijete krv narodu,kao paraziti,i jedni i drugi

  6. Zoran je vredan I pametan covek,ali veoma los covek,radio je u mojoj firmi,deset godina,prvo kao serviser,a zatim kao komercijalista I seg servisa,do 2008 god,prvi put cujem,da je imao,svoju privatnu firmu,u to vteme,a supruga,mu je radila u foto Toniju,I kuma mu je sa Majom Japundjijom Nikolic

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.