Fudbaleri Crvene zvezde i drugi meč u prvenstvu igraju u gostima, a posle remija u Smederevu, sada putuju na noge debitantu u društvu najboljih. Inđija je minimalnim porazom (1:2) na premijeri protiv Partizana pokazala da se radi o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi pa trener crveno-belih Aleksandar Kristić očekuje težak ispit za svoje izabranike.

– Inđija je debitant u Jelen Superligi, ali je već u prvom kolu potvrdila da poseduje određeni kvalitet. Protiv sebe ćemo imati proverenu ekipu, predvođenu iskusnim trenerom i sigurno da nas ne očekuje lagan posao. Iza nas su tri utakmice gde nismo zabeležili pobedu i sigurno da su nam tri boda u ovom trenutku najpotrebnija – rekao je Kristić, koji ima određenih problema sa sastavom tima s obzirom na to da je neizvestan nastup Vilotića, Tošića, Isaha, Savija i Koromana zbog povreda, odnosno bolesti.

Napad crveno-belih, pak, mogao bi biti jači za Andriju Kaluđerovića.

– U Zvezdi uvek postoji imperativ pobede, bez obzira na takmičenje i protivnika. Protiv Smedereva smo promašili dosta prilika pa se nadam da ćemo u Inđiji biti mnogo koncentrisaniji – dodao je Kristić.

Mladi reprezentativac Crne Gore Marko Vešović priželjkuje prva tri boda u šampionatu.

– Inđija jeste debitant, ali su prethodnog vikenda pokazali da se radi o veoma čvrstoj ekipi, tako da znamo šta nas očekuje u nedelju. Ipak, ne bi trebalo puno da razmišljamo o njima, već da gledamo u svoje dvorište i dođemo do recepta za tri boda. Idemo u Inđiju da nadoknadimo propušteno u Smederevu i nadamo se da ćemo imati razloga za zadovoljstvo – jasan je Vešović.

Meč se igra u nedelju od 17.00 na stadionu Inđije, čiji je kapacitet oko 4.000 mesta. Interesovanje je ogromno, a obezbeđen je i direktan prenos na RTS.

Parovi 2. kola

Subota

Jagodina – Smederevo

BSK – Vojvodina

Čukarički – Borac

Metalac – Rad

Sloboda Sevojno – OFK Beograd

Nedelja

Inđija – Crvena zvezda

Javor – Spartak ZV

Odloženo za 04.09.

Partizan – Hajduk

Tabela: Rad 3, Sloboda Sevojno 3, Partizan 3, OFK Beograd 3, Borac 1, Spartak ZV 1…

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari