Brnabić: Kampanja uzmi račun od 1. januara

Ostavite komentar


  1. Nije loša ideja za građane,naprotiv simpatična a za neke će biti i svrsishodna.

  2. Ova kampanja ce stimuisati ljude da traze fiskalne racune i tako pomoci u borbi protiv sive ekonomije.

  3. Pravi naziv "uzmi račun i pobedi" ! Pravo je tumačenje u funkciji života fiskalno-moralni račun, sa kojim se građanin motiviše da u računu vidi svoj jedinstven doprinos u mozaiku svesti poštovanja države i njenog razvoja. Neka svako krene od sebe za dobro svih nas !

  4. Uspeli ste da uradite najbolju i najpametniju stvar koja je mogla da se uradi a da postigne bolju naplatu poreza. Bravo. Svi znamo da se država i opštine finansiraju od poreza i da će jedino efikasnijom naplatom poreza uspeti da se razvijaju, i tako će im preko ove kampanje pomoći i građani.

  5. Ne reče ministarka da li se od tih novaca finansira i stranačka vojska podrepaša, ministarskih pomoćnika, savetnika, vozača, kafe kuvarica, opštinski grejača stolica, radnika lokalnih opštinskih firmi koji nikad ne idu naposao a primaju plate i sutra i penzije, da li se od tih para finansiraju i svi oni propali državni "giganti", poklanjaju pare Rusima i njihovim zločinačkim udruženjima sa domaćim kriminalcima?
    Da li od tih poreskih para predsednička, premijerska i poslanička deca prave vikendice i da li se od tih para takođe kupuju i hiljade hektara zemlje od propalih srpskih malih proizvođača?

    De recite na ministarka, pa da znamo. I recite nam i na koliko ste oročili svoje radne grupe i svoja zalaganja – možda bi narod prvo hteo da vidi neke rezultate, pa tek onda da krene da plaća poreze svojoj dragoj, besprekornoj i prepoštenoj vlasti?

Ostavite komentar


Ekonomija

"Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao": Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane? 10

„Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao“: Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane?

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić još ranije najavio je da će neke od linija gradskog prevoza na potezima od „100“ do „700“ biti prepuštene privatnim prevoznicima. Međutim sindikati GSP-a protive se ovoj ideji i najavljuju proteste i blokade ukoliko ne dođe do razgovora o ovoj temi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.