Brnabić: Nisu svi ozbiljno shvatili posao

Upravni inspektorat proverava koliko su matičnih podataka opštine prevele u elektronsku formu

Ostavite komentar


  1. Dovoljno je dati otkaze svim činovnicima koji su se zaposliliposle 1997. godine i naravno one posle 2000. godine i to kako u lokalu, tako i na republičkom nivou i ima Bog da nas vidi.

  2. Neverovatne osobe bez biografije, a koja je izjavila da ce "Srbija za dve godine stici SAD i Kinu u informacionim tehnologijama" i da nismo daleko od svetskog vrha, a u nekim stvarima smo i prestigli zapadnu Evropu

  3. Drzava preko plata pokazuje koliko "ozbiljno" ceni rad pa dobija i proporcionalni rezultat. Srpske plate – srpski i rad. Nemacke plate – nemacki i rad. Znaci za srpsku platu nas covek treba da radi efikasno kao nemac odprilike 3 dana mesecno a preostalo vreme je slobodan.

  4. A eUprava je mnogo ozbiljna? Evo već 47 dana čekam zdravstvenu knjižicu poručenu preko dotične aplikacije. Pratim stanje predmeta. Još nije dodeljen. Pare uredno uplaćene. Znači parice legle, a knjižica ko zna kad će?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.