Da li će Kragujevac zaobići pravac Beograd – Priština?

Ostavite komentar


  1. A ja , u naivnosti i neobaveštenosti svojoj , mislio da samo kiša obilazi Kragujevac !

  2. Spajanje koridora 10 i 11 je krace preko Kragujevca,a i jeftinije,a to isto vazi i za zaleznicu

  3. Alo nepismeni!! Kaze se „da li ce pravac Beograd-Pristina zaobici Kragujevac“ a Kraguevac ne zaobilazi pravac Beograd – Prostina. Ovo se uci u osnovnoj skoli !! Sramota!!

    1. Vidiš kako si shvatio suštinu teksta, i burno reagovao. Nije tragedija pravopisna greška, tragedija je funkcionalna nepismenost, „Bobi“.

  4. Zasto Kragujevac je jedini grad koji nema putna saobracajna zaobilaznice?!
    Zalosno je da tranzitni saobracaj sa sleperima ide pored :
    – medicinske skole
    – ekonomske skole
    – tehnicke skole
    -prirodno matematicki fakulteti
    – gradskog parka
    It’s.
    Zalosno,stetno I opasno!

  5. Kragujevac je i u okviru same Srbije (tj. ovog dela Srbije koji je pod vlašću Vlade Srbije) potpuno izolovan i iskljucen iz svih tokova. Smesnih 25 km puta od Batocine do Kragujevca ocigledno neko ne dozvoljava da se pretvire u brzu saobracajnicu, a kamoli u autoput! Zasto?!

  6. Od 2014 god, Kragujevac opet klizi u dolinu gladi i to nikog ne interesuje. Gradonačelnik, ostaće zapisan kao najgori u istoriji Kragujevca, samo gleda da dopuni svoje lične račune dok još može. Ni sa kom ne komunicira.

  7. Auto put bi trebao da ide, od Batočine Kragujevca prema Kosovu i Metohi preko Kraljeva, Raške i Kosovske Mitrovice, ba bi taj deo bio povezan sa centralnom Srdijom, tu je i Novi Pazar.. Mislim da bi to bilo od velikog značaja za sever pokrajine i Rašku oblast.Varijanta preko Merdara više odgovara Albani.Prvenstveno treba da gledamo naš interes.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.