Đoković vlasnik danske kompanije koja razvija terapiju protiv kovida-19

Ostavite komentar


  1. Egomanijak. Sad ce on da pokaze celom svetu da vakcine koje postoje nisu dobre te se zato nije ni vakcinisao, ali ce lek koji ce on pronaci biti najbolji i najbezbedniji.

  2. Taman kada prodje pandemija on će pronaći „pravi“ lek
    Greota – kakav je sportista bio…

  3. Ulozio covek 70.000 Eur, smejurija, obican spin da pokusa da se opere od cele situacije. Jos ne moze da objasni: zasto opet krsi karantin u srbiji, zasto nije platio porez srbiji i duguje preko 50 Miliona Eur

  4. Svaka cast, nas Nole! Hvala sto mislis i na ostale ljude! Nisi od onih koji kupuju ostrva, kule i gradove bahateci se na taj nacin. Veliko HVALA! Ovakvog coveka treba podrzati!

  5. Retko čitam ovako glupe, narcisoidne, destruktivne, nedobronametne komentare poput onih koji dopuštaju administratori sendvičari ovih novina / komentari Neko, ap, Sugradjanin/ . Svaka čast administratori, daće vam duple sendviče kao i pomenutim botovima.

  6. Nije Nole ni u kakvoj farmakomafiji, on je covek koji je shvatio da je kvantna medicina buducnost covecanstva. Humanista koji da je hteo da se obogati za ove dve godine kroz kovid, mogao je.

  7. Eto, a taman smo mislili da znamo zašto se ne vakciniše… Kad ono, vidi novog momenta – neće da si kvari posao…

  8. Najbogatija i najveća mafija na svetu je farmaceutska. Sada je izgleda jasnije sve šta se dešavalo Noletu. Nije platio reket da bi se bavio lečenjem kovida.

  9. Zašto su pojedini ljudi toliko zlobni i ljubomorni. Čovek ima para, ulaze tamo gde očekuje profit. Ko je njemu šta dao, poklonio? Jedite bre ….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.