Država od UNS-a traži da plati ukupno više od 60.000 evra za porez na imovinu

Ostavite komentar


  1. „Predstavnici novinarskih organizacija iz regiona zatečeni su iznosom od nešto više od 60.000 evra koje ukupno UNS treba da plati u ovoj godini kao vlasnik 3370 kvadrata u centru Beograda.“ Da li je to onaj prostor u Resavskoj koji niste hteli da podelite sa DRUGIM novinarima, odnosno sa NUNsom? Vec ste ih prigrabili sebi sve tvrdeci da imate preca prava? Ili je to prostor bivseg Saveza novinara u Knez Mihajlovoj, oko koga ste se sporili sa Tanjugom? Reprezentativni objekti u najuzem centru se skupo placaju.

    1. Skupo da. Ali da li triput skuplje nego u centru Ljubljane, trideset puta vise nego u Zagrebu, 15 puta vise nego u Skoplju…

  2. Tužno
    Ko ukine porez na imovinu i akcize na sve i svašta dobiće moj glas na izborima ,do tada…..ćao bella ćao

    1. U pravu si. Ni od opozicije do sada nismo čuli konkretne stvari, kako misle da reše ovakve probleme ako već traže smenu vlasti. Niko to ni da pomene a problema takve vrste (porezi, akcize, takse na ovo i ono) koji teško pritiskaju izbžnureno građanstvo. ima ne zna im se broj.
      Ovako se stiče utisak da bi bilo sjaši Kurta da uzjaše Murta i zašto bi ja sad ginuo na ulicama za njih kada se stiče utisak da i njih baš zabole za nas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.