Ekonomisti o sastanku radnika Fijata sa Vučićem: Država će morati da ispuni većinu zahteva

Ostavite komentar


  1. U svetskoj do 200 kilometra voz ili autobus ili sam da vozis a kod nas u srbiju hteli kapitalizam a sad komunizam i socijalnu drzavu

  2. Investitori dolaze tamo gde se ugovori ne sakrivaju i gde postoji transparentan pravni okvir,odnosno pravna drzava.To kod nas ne postoji zato smo i prinudjeni da krijemo ugovore,dajemo subvencije i da Vucic za rukave hvata strane kolege i moli u stilu „trazicu od Sija da otvori fabriku u Babusnici“.Zemlja koja je proglasila nepriznavanje Kosova i ne uvodjenje sangcija Putinu kao svoj „drzavni i nacionalni interes“,ne samo da ne moze ocekivati priliv novih investicija,nego ni opstanak takve drzave.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.