Gde ide novac namenjen zdravstvu

Ostavite komentar


  1. Ulaganje u preventivu ne generiše korupciju pa zato i nije interesantno. Samo oprema i beton mogu da podmire apetite političara. U suprotnom, što su se toliko borili da dodju tu gde jesu.

  2. „Gde ide novac namenjen zdravstvu?“ Pitajte vlasnika Srbijice, Vučića. On, će da vas pljune u lice.

    1. Novac iz Fonda srpskog zdravstva ide u dzepove CRNOGORSKE MAFIJE. Oni se o nasem trosku, u nasim bolnicama besplatno vakcinisu, estetski operisu i uopste lece i ako su drzavljani druge drzave, koja je uz to priznala drzavnost Kosova inace okupirani deo Srbije. Za to vreme Srbi, koji se lece preko zdravstvene knjizice od korone morali su sami da kupuju antibiotike i druge lekove, jer su lezali kod kuce posto u bolnici nema mesta. Tako su mnogi za dvonedeljnu terapiju morali da izdvoje i po 100.000 dinara uprkos osiguranju. Za Crnogorce to ne vazi. A, i inace kako bi Crnogorci: Milika Asanin i Milovan Bojic bili celnici najvecih zdravstvenih institucija u Srbiji. Da li je takav primer moguc u Crnoj gori da Srbin nude direktor Klinickog centra u Podgorivi ili neke Kardiovaskularne bolnice? NE. Nase zdravstvo izgleda sluzi Milu Djukanovicu kao besplatan izvor finansiranja. Tu cak ni hladnokrvni ministar zdravlja Loncar nista ne moze, jer se Djukanovic uortacio sa Seseljom pa malo malo napada srpskog ministra zdravlja. Sto sigurno ne bi bilo moguce bez precutne saglasnosti Aleksandra Vucicica. U takvoj situaciji SRPSKOM PACIJENTU ne perostaje nista drugo sem da u svom zdravstvu umre besplatno. Mada i to nije sasvim besplatno, jer se pogrebnicima placa neki “reket na smrt“ od 20 hiljadarki.

  3. Da li se secate mozda Tomice Milosavljevica, pa njega bi trebalo pitati o visku medicinskog osoblja sada manjku, jer je unistio nas zdravstveni kadar i dozvolio da se bolnice pokradu i otvore privatne ordinacije sa drzavnim iventarom. Malo memorije. Ima ih i koji pamte.

  4. „Gde ide novac namenjen zdravstvu..“
    – A što neko već jednom ne proveri odakle pare za silne privatne klinike u Beogradu ? Za njihov enterijer, opremu, zaposlene i sl ? Mnogo je čudno da neki lekar ili bračni par lekara ima nekoliko klinika i-ili domova zdravlja…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.