HNB: Javni dug Hrvatske 47,9 milijardi evra, za godinu dana povećan za 2,3 milijarde evra

Ostavite komentar


  1. ko je zaduženiji: kroacija ili mi? A onda, kako to izgleda kada se uporedi sa platama?

  2. Da ali hrvati imaju 20 milijardi godisnje od turizma. Srbija ne zaradi ni jednu celu milijardu, racunajuci i sve pare koja sama sebi uplacuje kroz vaucere. Oni sa 4 miliona ljudi drze 1200 km mora. A mi ni Kosovsku mitrovicu ne mozemo da sacuvamo. Ipak su i hrvati i slovenci za nas genijalci.

  3. Одлични осврти, сви за похвалу и честитку!

  4. Njima BDP brže raste, a i na kraju godine uveo padne na nekih 46 milijardi kada vrate neke dugove, godinama je već na toj cifri.

  5. Prije 3 godine udio duga u bruto domaćem proizvodu (BDP) Hrvatske je bio na nekih 90% od tada samo pada te je trenutačno na 66,5%, a plan je kroz 2 godine spustiti ga ispod 60%. Također, bitno je naglasiti da je Hrvatska prošle godine imala i suficit u konsolidiranom budžetu opće države

  6. Не брине их много повећани јавни дуг Хрватске : Довољно је нарастао да брине о себи !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.