Info dan sa Poreskom upravom za preduzetnike i paušalce

Ostavite komentar


  1. Niko ne mora da mi veruje, ali kao poreski obveznik preduzetnik pausalac , koji vec pet godina ratuje sa njima, tj. Ministarstvom finansija, kao drugostepenim organom, mogu samo da kazem da sve ono sto oni pricaju, jeste uterivanje para u drzavni budzet.
    Ne mogu da se zalim, jer sam od 2001.godine do danas, od njih kroz postupke koje sam vodio, od njihove otimacine spasao oko 1,000.000, oo din.
    Trenutno mi duguju 180.000,00 din.na ime vodjenja sporova koje sam dobio.
    Ima jos dve zalbe na njihovo nezakonito postupanje, tako da se nadam da ce drzava na kraju, kada prebijemo medjusobna potrazivanja, biti meni duzna, a ne ja njoj.

  2. Poreska uprava ne dostavlja godinama resenja koja je drugostepeni organ resio u korist poreskih obveznika. Nekima se izgubio svaki trag strasno

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.