Ispumpali 14 miliona evra u privatne džepove

Ostavite komentar


  1. Ovo je samo jos jedan primer „kraduckanja’ na koji niko od nadleznih ne reaguje. „Politika’ je ovih dana pisala o enormnom regresu za godisnji odmor isplacenom u EPS-a, a sto je konstatovala DRI, a sto je izazvalo gnev citalaca. EPS je vec duze vremena ‘tamni vilajet’ srpske ekonomije i „uspeo“ je da nestrucnim upravljanjem, partijskim zaposljavanjem i sumnjivim javnim nabavkama dovede do pada proizvodnje struje. O nedovoljnom investiranju koje je manje od amortizacije u vise navrata je pisao Fiskalni savet, ali nije bili nikakvih reakcija. Jos veci problem je ekologija, posto su nase termoelektrane medju najvecim zagadjivacima u Evropi i njihovo saniranje ce biti veoma skupo. STA JOS TREBA DA SE DOGODI, PA DA NADLEZNI ZAVEDU RED?

    1. Mnogo vi hoćete – da budu stručnjaci na čelu. Važno je da samo slušaju, ništa ne pitaju i potpisuju. Nama neprijatelj ne treba.

  2. Mi smo valda jedina zemlja gde racun za električnu energiju ne sadrzi ni osnovne podatke kao sto je stanje brojila. I kradu vas kako hoće pa je decembra 2017, kada su po nekoliko puta uvećani Racuni, i Vucic oglasio ali pare EPS nije vraćao.

  3. Ovaj moj narod Srbije je autistična , gluv, slep i poprilično glupava kukavica .
    Pitam Vučića , predsednika Srbije zar te nije stid, sram , zar ne znaš kada je kraj .
    Očigledno da je Vučić odrastao u bedi, tako da je nastalo njegovo ponašanje otimanja svojstveno
    GLADNOJ ZVERI…

    1. Eh da je bar to ali nije. On je jedan običan guzonjin sin. Odrastao u bogastvu svega sem ljubavi. Zbog toga svi mi moramo da patimo

  4. Kakav je to profesor Ekonomskog fakulteta kad mu je normalno da se unajmi 390 ljudi za posao od 50. Neka bude i za 100. I još da obavljaju pravne poslove. Izgleda da profeaor ne zna da EPS ima svoje pravnike od kad postoji. Ako tako predaje i studentima, oni bolje da se ubiju

  5. A vi bi genijalci dali ekipi iz EPS-a da sami sebi uvode nesto sto ce smanjiti kaubojstinu u tom istom EPS-u? Vidi se da je jedini dodir sa tom firmom imate dok punite telefon ili bojler.

    1. Promašio si poentu. Nije problem u angažovanju IT ekipe sa strane, nego u brojnosti

  6. Ovoje LOPOVLUK teskog i velikog obima.Placka,prosto receno.Ostavku da podnese direktor EPS-a ako ima gram morala i mozga.Javno preduzece pa uzimaj do ima.Jel to sistem i zakon po kojim radi ova vlada.Ministar i predsenik vlade da smene celokupno rukovodstvo EPS-a.Hitno.Sramota,narod nema da plati 1 racun,par hiljada dinara i oni odmah hoce da seku struju i to protiv ustavno rade.A kradu legalizovali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.