Junajted grupa tužila Srbiju pred Vašingtonskom arbitražom

Ostavite komentar


  1. Bravo kraljevi! Ovoj bagri samo Međunarodni sud može šamare da puca pa nek ih na sudu brani Đuka Bizon!! Svu podršku dajem!

    1. Ako ste pažljivo čitali članak, svi sporovi potiču iz postupka privatizacije koju je sprovela prethodna, tzv. „žuta“ vlast. I onda se neko čudi što vučićevci stalno kukaju na prethodnu vlast. Možda i jeste tačno da „nazadnjaci“ prodaju porodično srebro, ali samo to im je ostalo jer su „žuti“ što prodali što opljačkali porodično zlato. I to kome. Eto gore očitih primera.

    1. Azotaru su 2006. godine prodali „žutaći“, a ne SNS. SNS vlast je smanjila štetu.

      1. Stete po njihovim ugovorima tek slede i dolaze na naplatu. Obzirom na epske razmere trenutne korupcije u zemlji, cifre ce se meriti milijardama!

  2. I opet po ko zna koji put nasi polupismeni politicari stete svojoj drzavi u koju se verbalno zaklinju! To ce imati finansijskih posledica kao i ranije sa satelitom sa Izraelom i ko zna sta jos sve ne. U ovoj Vladi nema strucnjaka!

  3. Za oko 4000 dinara, od SBB-a dobijes, ocajan internet. Nepotreban filsni broj, gomilu pinkovskih, hrvatskih kanala, i nijedan iz Republike Srpske.
    Struju placam oko 6000 hiljada, cisto da napomenem. Pogresna politika gospodo, region Adria u Srbiji vise gotovo da nikog ne zanima….jos manje bratstvo i jedinstvo po CNN-u.
    Ja necu da Vas tuzim, cekam da isteknu ugovori, komada 2

    1. Za 4 500 din. odličan SBB internet i preko pet stotina TV kanala. Bezbroj interesantnih emisija i jedine objektivne vesti na N 1 .

  4. Ma, šta je to, ima naš vođa para, razbacuje ih na sve strane i još kaže, ne pitajte odkle nam, (iedino to govori u množoni), dakle(m), on i plagijator će da nadomeste to, ako bude potrebno…

  5. Cudan smo narod. Likujemo kada privatna firma koja radi po diktatu americke obavestajne sluzbe tuzi nasu Republiku, zato sto mislimo da ce time urusiti vlast. Ne narode, urusice nam drzavu, i ovaj sistem koji jedva opstaje… vlast dodje i prodje, al sistem i drzavu treba stititi. To mi ne razumemo…

    1. Protiv „drzave“ koja se dobrovoljno svog suvereniteta odrekla u korist Kine i Rusije.

      1. A sto su se dosovci odrekli suvereniteta u korist anglosaksonske nato bagre i njihovih potomaka preko okeana, to ti vidim uopste ne smeta!

  6. Politika mi nije tema ali dostupnost kanala, kvalitet prijema i odabir tv programa jeste… I tvrdim… SBB se „pokvario“. Zato bolje da razmisle kako će dalje. U mom komšiluku im ističe vreme…. Mada, neke alternative i nema.

    1. nek drugi kablovski operatori uključe u svoj program Novu S i N1 e onda možemo govoriti o tržišnoj utakmici, ponudi i cenama i mom izboru. Hoću uvek da čujem i drugu stranu.Sve drugo u ovakvim uslovim je cenzura određenih sadržaja i informativni monopol .

      1. Ako si procitao na ovom portalu intervju sa Goranom Vasicem iz Telenora, mogao si da vidis da je Telenor poslao upit i ponudu da pustaju N1, Novu S i Sport Klub, ali da nisu dobili odgovor. Konstantno se ovde prica o gusenju slobode medija, ali ocigledno je da samo vladnik UM stiti svoju investiciju. Ja nigde nisam na N1 procitao informaciju da Telenora zeli da pusta njihove kanale, vec se sloboda medija iskljucivo vezuje za sto veci broj korisnika SBB-a.

  7. podrska JUNAJTED GRUPI , a tesko nama sto nemozemo pravdu da potrazimo na arbritrazi u Wasingtonu DC .Nas salju u zatvorske ludnice bez ikakvog sudjenja ,a to nazivaju ,,sudjenjem u odsustvu,, verovatno sto nas smatraju ludim zato nedostavljaju pisane presude , vec samo dostavljaju policiji , a nas osudjene sprecavaju da se obrartimo visoj sudskoj instanci .OPSTRUKCIJA PRAVDE , Pokrenuo sam lobiranje da se ovo slanje disidenta u zatvorsku ludnicu pojavi na naslovnoj strani

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.