Kosovo neovlašćeno preuzimalo struju

Ostavite komentar


  1. Што лепо не кажете „крали електричну енергију“ него користите еуфемизме? Кога ви то и зашто штитите?

  2. Tokom devedesetih godina Srbija je opljačkala celu Jugoslaviju, uključujući i Kosovo, a sad se žali radi nekoliko kilovata. Kakav ste vi narod?

    1. E kakve li sve gluposti mogu „ljudi“ da napišu .
      Kako je Srbija mogla da opljačka samu sebe, kao prvo, kao drugo, šiptari nikada nisu plaćali struju, krali su drva, devastirali šume, otimali letinu …

      1. Mozda ste u pravu, s`tom razlikom sto su sada albance Kosova zamenili srbi iz Srbije kao i oni iz cetiri komune sa severa Kosova,
        koje u zargonu nazivaju „divlji zapad“, gde se ne zna ko pije a ko placa..

    2. Kada su se Slovenci odvajali od Jugoslavije, njihove banke su planski prebacivale devize u Sloveniju a oslobađale se dinara. Isto su to radile i hrvatske banke. U Jugoslaviji su hleb, meso itd., bili na režimu propisanih cena a upravo je Srbija bila najveći proizvođač žita i mesa, dok su svi ostali proizvodi, veš mašine iz Slovenije, turističke usluge u Hrvatskoj bile na bili režimu tržišta i još ih je Jugoslavija sa visokim carinama štitila od spoljnje konkurencije!!!
      I Ti pričaš kako je Srbija opljačkala Jugoslaviju?
      Suviše si ostrašćen gospodine? Imaš li neki blog ili slično pa da diskutujemo? Pobednik našeg duela se već zna, samo se ne zna rezultat: da li 5:0 ili 10:0
      I, na kraju: kada je Srbija imala saveznog premijera, a?

      1. Slovenci su bili sitnica, prema Milosevicevom upadu u tadasnji platni sistem ex-YU, cime je finansirao ratove u kojima „srbija nije ucestovala“.. Ovde se na racuna direktna pljacka Milosevicevih i Seseljevih „heroja“ na terenu, cime je ojadio sve okolne narode tadasnje ex-yu.

  3. Je l’ njima tamo u Holandiji zaista odbrambeni sistem zavisi od digitalnih satova? A sta ako kod njih nestane struje? Je l’ tada moze da ih napadne ko hoce, ni tada satovi ne rade? Koja glupost! Nemaju generator! Pa ja na kucnom kompjuteru imam UPS, a oni nemaju na kompjuteru Ministarstva Odbrane! Hahahahahah!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.