Ljajić: Srbija među pet zemalja u Evropi po rastu broja turista

Ostavite komentar


  1. Slučajno znam da su među tim turistima i Turci koji beže od Erdoganove Režima kao i Iranci koji legalno doputuju avionom u Beograd a onda peške preko granice.
    To sa hotelima je zaista siva zona jer su (naročito oko ŽS i BAS-a) prepuni migranata koji bez pasoša ne mogu biti primljeni u Hotele.

  2. Па очекивано. прво многи желе да се увере у тај највећи светски тренд успеха по изјавама А.Вучића, затим новогодишњу и Божићну расвету над Београдом и на кралу, ако сте до сада имали сто туриста а сада триста то је заиста велики проценат пораста броја туриста.

    1. Prvo ispravka, na kraju mog teksta sam govorio o hostelima a ne hotelima. I Nele čemu malicioznost kada su hoteli i hoteli u Beogradu prebukirani, pokušajte da rezervišete sobu pa ćete videti pravo stanje. U poslednjih nekoliko godina je napravljeno tridesetak novih hotela (čak je i Tramp hteo da rekonstruiše zgradu general štaba i pretvori u hotel) poznatih domaćih i stranih hotelijera.

  3. Prostituciju i kocku Ljajić očekivano ne pominje a negde pročitah da oko 30% turista u Srbiju dolazi zbog kocke. Moguće je da je to preuveličano ali ni kocku ni prostituciju nikako ne treba zanemariti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.