Mala opština velikih mogućnosti

Lokalna samouprava poseduje kompletnu plansku dokumentaciju koja je osnova za razvoj, a za nekoliko godina opštinski budžet je uvećan sto puta
Čajetina obeležila svoj dan nizom kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja

Ostavite komentar


  1. Svaka Vam čast Čajetinci, samo napred i ne dozvolite da Vas nesposobni političari i štetočine sapliću!!
    Želim Vam uspeh u radu i da realizujete sve planove i zamisli koje imate.

  2. Uništili ste Zlatibor prevelikom urbanizacijom. Zlatibor je izgubio draž koju je imao. Sada liči na bilo koji drugi grad, a ne planinsko mesto.

  3. Kakve planove i zamisli o cemu li pricas botino.!. Plan da mafijasi opstinski rasprodaju svu zamlju nasih potomaka nekim dodjosima kriminalcima, koji ce pak otici al cim operu sve pare, prodaju i tako zarade a pritom naprave urbani i svaki drugi haos. Zlatibor kao mesto ne postoji vise, postoji samo haos. Da tu ima bar nekog plana, da se malo obratila paznja na bilo koju struku, na estetiku, na okolinu, na prirodu samog mesta, ma jok! Da se tu vidi ista logicno, normalno, lepo, pametno,,,, ma ne postoji mozak, samo pare i to kriminalom stecene. A sta ti mislis o zamisli da ce jednog lepog dana svi oni jesti, sva govna koja su izasrali a tek ih sad kenjajju na sve strane… Kaze taj vilotije: "Naravno da investitori imaju pravo da grade i rade sta god oni hoce za svoje pare…" Ako ti koji bas te stvari treba da sprece, kazu to i na taj nacin, onda ovaj haos ne cudi,, al da te amebe vrte istu plocu deceniju ipo i da se nista ne menja, da ih niko ne opominje, ne zaustavlja e to zabrinjava, tj. govori da nema ni drzave, niti bilo kakve institucije. A sam izgled "urbanog" dela Zlatibora dovoljno govori koliko su ti ljudi plitki i siromasni duhom da bilo sta naprave, poprave, urade, isplaniraju i zamisle. A svima im iz guzica $omici vire, ma ko u kupusistu… Da nije zalosno bilo bi smesno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.