Mali: Četiri miliona građana se prijavilo za pomoć od 100 evra 1Foto: BETAPHOTO/ VLADA SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Ukupno četiri miliona građana Srbije prijavilo se za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra u poslednjih deset dana, objavio je Ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Isplata će, ističe, početi sutra, u ponedeljak 25. maja, tako što će se dnevno isplaćivati novac za oko pola miliona građana Srbije.

„Prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primalaca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći“, navodi Mali.

Prijava traje do 5. juna, a građani mogu da se priajve preko portala Uprave za trezor – na web adresi idp.trezor.gov.rs ili na broj telefona 0800 101 100.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ukupno 4 miliona gradjana Srbije prijavilo se za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra zaključno sa jučerašnjim danom, odnosno u poslednjih deset dana. Isplata će početi sutra, u ponedeljak 25. maja, tako što ćemo dnevno isplaćivati novac za oko pola miliona gradjana Srbije. Prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći. Prijava traje do 5. juna a možete da se prijavite preko portala Uprave za trezor – na web adresi idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt – centra na broj telefona 0800 101 100. Pružamo podršku gradjanima u trenutku kada im je to najpotrebnije. 🇷🇸

Објава коју дели Siniša Mali (@mali_sinisa) дана

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari