Mali: Milijarde za Zvezdu i Partizan

Ostavite komentar


  1. A sto je zvezdi OPROSTENO 47 miliona, ali EVRA – nema pomena?!!
    Od „doktora“ bar doktorska podvala razumu!

  2. Meni su tri godine od penzije otimali po šest hiljada.Sada je jasno gde su te pare zavšile,skup „ugled“ zemlje?

    1. Zar vi to verujete.Pa ovde se samo u Srboji laže. Partizanovci dajte glas za SNS.Boze šta nećemo da čujemo. Pa rekao AV da će da se javi ili je napravio pritisak na Partiza. Koji lopovi.

  3. Kako mozete da ne objavite komentar koji je prava paralela haosa i ludila sa surovom stvarnoscu? Rekla sam, naime, da uz vest koja je tema ovog teksta dobro stoji naslov teksta od pre par dana koji kaze, otprilike, da je u Srbiji svako sesto dete „uzivalac“ neke vrste socijalne pomoci?! A ovoliki novac se daje klubovima koji ne doprinose nicemu! Neka nadju sponzore, pa neka se potrude i opravdaju svaki dobijeni evro. E, to je tesko! Mora mnogo da se radi…. Komentar je dovoljno pismen, a nikoga ne vredja, pa ocekujem da bude objavljen. Nemojte biti „Kurir“ ili jos gore „Informer“….//

  4. znači CZ sa nešto više od 6 miliona evra finansira svoje timove zadnjih 5 godina. Pa toliko novca su potrošili samo na putovanja a gde su plate i ostali troškovi kluba. Ovo je šarena laža za široke narodne mase.

  5. Zaboravio je da kaže koliko je predsednik doveo najbolje sponzore i otplati dugove preko noći

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.