"Nova kampanja laži i mržnje protiv Aleksandra Vulina" 1Foto: Mohammad Danish

Nakon prvog teksta iz serijala o platama i imovini državnih funkcionera, u kome su objavljene zarade ministara na osnovu podataka objavljenih u javno dostupnoj bazi sa sajta Agencije za sprečavanje korupcije, reagovala je Partija socijalista tvrdeći da je to bio napad na njihovog čelnika i ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Tekst reagovanja prenosimo u celosti, odgovor redakcije u sledećem broju.

„Dva dana nakon što se Aleksandar Vulin u intervjuu u Večernjim novostima usprotivio reviziji istorije Drugog svetskog rata i poručio i regionu i tajkunima da se Srbija neće više ni komadati ni pljačkati, te da će nastaviti borbu protiv mafije i policajaca koji sarađuju sa kriminalcima, počinje protiv njega nova medijska kampanja luksemburških medija.

Zbog toga, nikome nije iznenađenje tendenciozno pisanje današnjeg tabloida o primanjima Aleksandra Vulina i emitovanju epizode mrziteljskog serijala u čijem stvaranju je učestvovao pijani tviteraš i Đilasov dužnik Slaviša Lekić, koji je javno vređao i dokazano širio lažne vesti o Vulinu.

Ako je onima koji žive od tajkunske plate stalo do istine, kao što obično nije, onda bi znali da lično primanje Aleksandra Vulina određuje zakon, a ne sami ministri i da je plata ministra Vulina ista kao što je bila plata ministra Stefanovića pre njega, što bi propagandisti da su pravi novinari mogli videti iz javno dostupnih izvora i uporediti primanja.

Ali, da bi se pisalo istinito to pre svega zavisi od autora koji sam bira da li će biti javni radnik u interesu javnosti ili propagandistički lažov. Verovatno zato oni koji mrze Vulina i proganjaju njega i njegovu porodicu po medijima i jesu na strani tajkuna, jer su svesni da od Vulina neće dobiti nijedan dinar da bi se o njemu pisalo lepo“, navodi se u reagovanju Pokreta socijalista.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “„Nova kampanja laži i mržnje protiv Aleksandra Vulina“”

  1. Pa to je Lekić i rekao;da Vulin ima najveću platu od svih ministara,a da Mali ima najmanju.Sada vi kažite kolika je plata u dinarima?

  2. Haha. Oni misle svi su Informer i Kurir, Pink pa da objavljuju za pare ili drugaciji interes koji im opet donosi pare naravno ono sto ae njima svidja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.