Obećali posao u Berlinu, pokupili pare i nestali

* Ljubinka je dala otkaz na poslu, izvadila pasoš i uplatila 6.000 dinara * Na desetine prevarenih čekalo je na nekoliko lokacija u nedelju autobus iz Kragujevca za Berlin * Slučaj prijavljen policiji
NAŠA PRIČA: Majka četvoro dece žrtva prevare na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Šta drugo reći nego onu staru narodnu :"dok je ovaca biće i vune,tj. šišanja"!

  2. Ja ne razumem zasto objavljujete uvredljive komentare primtivaca kakav/kakva je "sto za jednog". Nisu svi na internetu od 1995. kao ja, pa da su svesni koliko ima prevaranata. Ovde je rec o uplati na racun stanovnika (i verovatno i drzavljana) Srbije koji su ljude obmanuli i koji pare moraju da nadoknade, ako su sve potrosili i nemaju, onda i prodajom imovine. Plus da idu u zatvor za obmanu. Ne nesto preterano, ali nekih 9 meseci bi bilo dovoljno da se opamete.

  3. Bez nekog mudrovanja posle bitke, činjenica je da nekada teško razlučiti istinu od laži, a to je još teže kada je čovek u ekonomski teškoj ili nezavnidnoj situaciji. Možda sledeći put nemojte da promenite tv shop kanal ili da zalupite vrata pred putujićim trgovcem koji prodaje šerpe, paročistače.. Ako imate sreće da naletite na majstora svog zanata, doći će te do besplatnog iskustva o tehnikama manipulacije i veštačkog pritiska tipa ako ovo kupite danas dobijate specijalan popust i slično. Šta vi zaista dobijate saznate tek kada date pare. Dakle, bez vremena odvojenog za proveru bilo koje ponude, reklame, a kamoli one sa Fejsbuka, novac se ne daje nikome.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.