Otvaraju se dva nova IQOS butika u Beogradu 1Foto: Promo/PMI

Kad se spoje tehnologija i umetnost ograničenja se brišu pa dobijete priliku da posetite butik u kojem ne možete da kupite odeću, ali pride možete da uživate u jedinstvenom umetničkom delu koje oduzima dah i prikazuje srž Beograda onakvim kakvim ga naši sugrađani vide.

Philip Morris International svečano će otvoriti čak dva nova IQOS butika u Beogradu.

Četiri godine nakon otvaranja prvog IQOS butika u regionu jugoistočne Evrope, upravo u srpskoj prestonici u tržnom centru Galerija, dva nova butika otvoriće svoja vrata i to 5. aprila u TC Delta City i 12. aprila, u Ušće shopping centru.

Ove ekskluzivne radnje pružaju jedinstveno korisničko iskustvo i informacije o proizvodima zasnovanim na tehnologiji zagrevanja duvana, koje proizvodi ili distribuira vodeća kompanija u ovoj kategoriji Philip Morris International na našem tržištu.

U okviru IQOS butika, osim što će moći da kupe uređaje, svi punoletni pušači koji bi inače nastavili da puše moći će da se upoznaju i saznaju više o njima, njihovoj upotrebi i tehnologiji, kupovini dodatne opreme, zameni starog uređaja novim koja će biti dostupna postojećim korisnicima, korisničkoj podršci i još mnogo toga.

Otvaraju se dva nova IQOS butika u Beogradu 2
Foto: promo/PMI

Pored modernog enterijera, inovativne tehnologije i besprekorne usluge, prepoznatljivih simbola ovih jedinstvenih radnji širom sveta, posetioce novih IQOS butika u Beogradu očekuje i dodatni „začin“ – slojevito umetničko delo nastalo spajanjem dve umetnosti, koje predstavlja Beograd.

Naime, muralisti Marija i Stefan Šoln iz ateljea Šoln, zajedno sa dizajnerkom Aleksandrom Duende, vlasnicom modnog brenda Daire, inspirisani Beogradom uz priče IQOS korisnika, stvorili su delo koje će biti otkriveno na otvaranju IQOS Butika u TC Delta City.

Zato ne propustite priliku da budete deo ove spektakularne avanture u kojoj se susreću umetnost i inovacija, Beograd i IQOS. Otkrijte novo mesto susreta u srcu grada i doživite inspiraciju koja će vas pokrenuti ka novim, boljim izborima.

*IQOS nije proizvod bez rizika i korišćenje duvanskih patrona oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namenjen samo punoletnim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.