Rusi nama gas, mi njima železnicu?

Da li je povoljna cena plavog energenta koju je Srbiji odobrio predsednik Rusije povezana sa dogovorom da ruske firme grade sistem BG voza

Ostavite komentar


  1. gospodo, vi zaboravljate da do nedavno u bivsoj jugoslaviji je sve poslove radila drzava jer se jedino njoj verovalo da ce posao da se uradi posteno i do kraja a ne privatnici i kapitalisti koji su sami po sebi bili lopovi i prevaranti. da li se danas nesto promenilo sem imena sistema.

  2. Siva zona su puni džepovi tajkuna koji ne smeju da objasne poreklo svog novca, osim što kažu da je privatan i da je zarađen, jer kad bi morali da objasne pitanje je gde bi priča završila. Drugo što se tiče metroa, do toga je još 7, odnosno 9 godina, a šta je između toga. Očekujete da će se vlast u tom „vakuumu“ srpzati i da ćete imati priliku da je napadate i rušite jer građani ne mogu da se prevezu na radna mesta? Koalicije za nadzor javnih finansija, Koalicije za nadzor kineskih kompanija, Koalicije za nadzor ruskih kompanija, Agencija za kontrolu i praćenje kretanja migranata, DREK (Dunavski regionalni ekološki kartel)… Ovo su sve agenture koje su zabrinute za sporazum Vučića i Putina, tj. Srbije i Rusije, jer Bože moj, Rusija je država koja po tradiciji izaziva ratove i nemire po svetu koje posle SAD mora da smiruje uvodeći demokratije, koja privredno destabilizuje druge zemlje, pa onda Londonski, Pariski, MMF i drugi klubovi multimilijardera i bankara moraju da rešavaju i pomažu vam tako da se prezadužite. Izračunajte koliko dugujemo Rusiji, a koliko Zapadu. Odgovor je 30:0 za Zapad. Dakle Rusija je ucenjivač, špekulant, tera vas da se zadužite, a Zapad nas spašava poklanjajući dug od 30 milijardi od 2000! Podaci koji su izneti su verodostojni. Koga zanima može ih pronaći na relevantnim kanalima interneta.

  3. Beograd ima jedan problem belu kugu ima mnogo starog stanovnistva a omladina ce se iseliti u evropu,

  4. Pa i Bajatovic je rekao pre mesec dana da nece biti veca od 290 $ a što se pruga tiče pa valjda su kinezi gazde

  5. To se zove pametna politika . Od Rusije koja nas nikada nije ucenjivala dobili smo najbolju cenu za gas i potpuno je u redu da napravimo uslove koji će ih favorizovati za posao izgradnje metroa. Ne treba se povoditi za pričom o transparentnosti koju servira zapad i njima naklonjeni pojedinci u Srbiji . To je laž. Njihova transparentnost podrazumeva niz radnji , da ne kažem ucena, pritisaka, sankcija i bombardovanja kao poslednje mere kako bi se uništile domaće firme a zatim onemogućio pristup tržištu svima koji ne pripadaju njihovom zločinačkom poduhvatu. A kada se provuče neki posao koji dobiju Rusi ili Kinezi odmah kreće trovanje naroda o transparentnosti. Njihova transparentnost se svodi na nama dobro poznato ; kadija te tuži , kadija ti sudi .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.