Mleko pravog vojvođanskog kvaliteta – Zdravo! sveže mleko Mlekare Subotica, stiže sa čuvenih vojvođanskih salaša. U njemu su sačuvani svi prirodni i hranljivi sastojci, i to su samo neki od razloga zašto je već decenijama prvi izbor brojnih porodica širom naše zemlje – istakli su predstavnici mlekare u razgovoru sa novinarima prilikom obilaska Balassa farme u Čantaviru.

Porodica Mikloša Balaša, vlasnika farme i salaša, već više od pet decenija sarađuje i isporučuje mleko Mlekari Subotica, najčuvenijoj i najstarijoj vojvođanskoj mlekari. Najsavremeniji procesi proizvodnje koji su ulaganjem obezbedili omogućava brigu o 170 krava rase holštajn, koje se hrane prirodnim hranivima, i rezultira mlekom najvišeg kvaliteta koje se svakodnevno sa ove farme isporučuje Mlekari Subotica.

– Višedecenijska saradnja sa našim dobavljačima na teritoriji Vojvodine, konstantna ulaganja u unapređenje uslova na farmama, rezultirala su proizvodima najvišeg kvaliteta. Posebno smo ponosni na naš brend „Zdravo!“, koji je upravo zahvaljujući superiornom kvalitetu pronašao svoj put do srca potrošača. „Zdravo!“ sveže mleko svakodnevno se prikuplja sa čuvenih salaša Vojvodine, poznatih po netaknutoj prirodi i najčistijim pašnjacima. Mleko iz srca Bačke posebno se ističe i po svojim prirodnim, hranljivim sastojcima i sa ponosom ga delimo sa svima do kojih nam je stalo – istakli su predstavnici kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari