Seničić: Turistička putovanja možda od juna

Ostavite komentar


    1. U Zakonu o obligacionim odnosima u clanu 137 je predvidjeno sledece – Kad je ispunjenje obaveze jedne strane u dvostranom ugovoru postalo nemoguće zbog događaja za koji nije odgovorna ni jedna ni druga strana, gasi se i obaveza druge strane, a ako je ova nešto ispunila od svoje obaveze, može zahtevati vraćanje po pravilima o vraćanju stečenog bez osnova.
      Znaci, nista od gore navedenog nije tacno, samo je ono sto bi zelele turisticke agencije. Putnici treba dobro da se informisu, konsultuju trzisnu inspekciju i udruzenja potrosaca i da ne prihvataju olako vaucere jer time gube prava koja im pripadaju.

  1. Uplatiš letnju sezonu na moru,a agencija ponudi zimski aranžman?Da li je normalno?

  2. Nema od toga gospodo ništa,kakva turistička sezona!Neće se ovaj virus skoro povući,a pored toga narod je izgubio dosta novca,padali su otkazi,ljudi upadaju u finansijske probleme!Kriza će tek da nastane,cene nekretnina na zapadu već opadaju a rente su sve veće..biće haos.Još ste kao retki u svetu prema koroni ponašali kao da je kuga iz srednjeg veka,narod ste isprepadali,zatvorili..pazi da vam sada ne izađu i skakuću po hotelima i turističkim mestima?Po pričama naših gastabajtera Srbija može biti srećna ako ih dođe i 20 posto!Svake godine su ostavljali nekoliko milijardi evra u Srbiji.Vučić ih je isprozivao i upirao prstom u njih zbog širenja korone,eto mu sada.Neka traži pare od Mitrovića i Marića.

  3. Seničić postoji da bi kupovao vreme za tur.agencije. Stvar je prosta: „vrati MOJE PARE bitango(tur.agencijo)“.

  4. Kako mali Djokica, zamišlja da funkcionise ,Zakon o obligacionim odnosima.
    Sedi 1.

    1. Upravo u ovome lezi odgovor. SVE te agencije ce se zatvoriti, zato sto nece biti turizma naredne 2 godine. Zato sada dele ove vaucere, pa ce da se zatvore, i nestanu.

      Razvlacice na sudovima ko im bude trazio dok se ne zatvore.

      Drzava mora da obezbedi da agencije isplate ljudima, i onda ako te agencije imaju osiguranja da njima osiguravajuce kuce isplate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.