Sindikat Sloga: Sto dana rijaliti–vlade

Ostavite komentar


  1. "…plate u Srbiji ravne socijalnoj pomoći u Nemačkoj"….apsurdno je uporedjivati Srbiju sa Nemačkom,a kome nije dobro ovde,može slobodno da traži bolje! Mnogi od nas su to trebali da urade odmah posle petog oktobra,da smo samo znali šta će nam "demokratija" doneti!

  2. Rijaliti je samoopozicija koja sprečava da na sednicama se vode rasprave o amandmanima,zakonima.

  3. Свако нека погледа у свој новчаник и све ће се само рећи, Срби имате довољно мудрости и памети, евидентно да је стандард од 2008.г све лошији и лошији, сва моја примања су тада била око 1400 долара, данас једва 700 долара, овде треба убацити и инфлацију тако да цифре говоре више о речи, сигурно да неки живе боље, али то је мањина по мојој процени то је око 30%, остали преживљавају, туга…

  4. Koliko ima Sindikata i Njihovih Vodja a nijedan Ne kaze kolika im je Plata to nisu Volonteri to su profesionalci koji zive na racun Drustva i Blate svaku Vladu samo da njima bude dobro i to je pocelo jos 1996 g Osnivanje Samostalnih Sindikata i propasti Radnicke klase ulazeci u Njihove Celjusti

  5. Ovo stranka može da se vodi samo kao sloga, ali ne i kao udruženje sindikata Srbije, jer oni ne prestavljaju ni jednog radnika u Srbiji, oni su samo još jedan izdanak dosmanlija čija politika nas je dovela na rub propasti i kojima smo mi pokazali gde im je mesto.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.