Siniša Mali: Do 15. septembra će se definisati iznos minimalne zarade za narednu godinu

Ostavite komentar


  1. Postovani ministre, zasto toliko brige oko minimalne zarade? Kako zive gradjani u ovoj kategoriji primanja i zanimanja? Nas cistcica, domara, tetkica, trgovaca u odredjenim prodavnicama, i ne znamko jos radi mesec dana da bi primio platu od 42.000? Nas ne ,kazete nesto vuse od 200.000!? Odlicno.
    Jedan deo nece docekati penziju u svojoj 65. godini. Tu de broj smanjuje. Mladji ne zele da rade te poslove za taj novac, ne mogu nista s tim.
    Broj zaposlenih sa ovim primanjima se nd povecava.
    U neko dogkedno vreme, broj onih koji rade za minimalac, znacajno ce biti smanjen. E, tada nije bitna potrosacka korpa, nije bitna kupovna moc nas takvih , a nije tek bitno kolika ce biti ta penzija, ko je dozivi!? Minimalac pa na pola…zato nema razloga za brigu.
    Polako, izumiremo…A, Vi postovani ministre, Bogu Hvala, u vasem sirem okruzenju nemate kontakta sa takvim jadnicima, kako oni zive, kako se lece, ne lece, kako se hrane, kako ne znaju gde se ide na godisnji odmor.
    Pa, niste u nasim cipelama,ustvari vi i ne mozete da nas razumete.. Sve ce nas manje biti, oa cemo sve manje i biti bitni!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.