Skladišta prazna, država plaća čuvanje nafte u inostranstvu

Srbija prošle godine potrošila 30 miliona evra za nabavku obaveznih rezervi goriva iz inostranstva

Ostavite komentar


  1. Pa pogledajte ovog ministra energetike. Njemu ozbiljniji preduzetnik ne bi smeo da poveri ni da bude predradnik na liniji za proizvvodnju cipela.

  2. Srbija mora imati popunjene rezervoare za derivate, jer je to obaveza zbog nacionalnog interesa i bezbednosti države u slučaju iznenadnr sprečenosti dotoka derivata iz inostranstva !!

  3. Pa to što rade u tom Ministarstvu i u EPS-u kao i u ovom slučaju je sve za mnogo robije. Elem, ovde se izvlače milioni Eur-a za potrebe establišmenta i ovo je samo jedna od stvari i isplivala je jer nisu mogli da se dogovore oko plena. Ovaj ministar je i kafedžija samo to vešto skriva, a istovremeno ovo društvo SPS je i obučilo ove iz SNS-a kao i kamarilu Vučića i njega lično kako se izvlači novac iz javnih preduzeća, fondova, budžeta, itd. Istovremeno smo na ivici da nas proglase poreskim rajem, jer taj novac iz budžeta preko nekih transakcija završava u nekim zemljama OECD-a i zbog toga i nismo potpisali ugovor o razmeni podataka sa tim zemljama, kako bi prikrili ove stvari i još mnogo toga što ovi SNS-SPS likovi rade.

  4. Ninistar energetike ima dobre kvalifikacije za posao kojim se bavi u vladi koja ga je postavila. Prvo ne zna ništa da radi i zato se ne meša u svoj posao (i za to je dodatno nagrađen), ćerka i zet su mu kvalitetni i dokazani narko krimosi, šef njegove stranke (najveća koaliciona uzdanica SNS-a i AV) najviše voli takav kadar (tu je i Bananica) i tuđe koferčiće sa paricama … Pored toga savršeno se uklapa u širu politiku koalicije na vlasti: drpaj što više po svaku cenu bahato napadajući svakog ko pokuša da vidi a nedajbože misli vojom glavom …

  5. Tako su napunili skladišta sa žitom i kukuruzom pa su na miliona tona nestali iz robnih rezervi. Jednostavno , firma iznajmi skladište-silos, uzme na skladište robu, proda robu i firmi niko ne može ništa. Tako su pre nekoliko godina pokradene RR.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.