„Srpski tok“, zavisi od Brisela

Ostavite komentar


  1. Kao i u svemu drugom EU ima različite aršine za iste stvari jer postojeći gasovod „Transbalkan“ kojim gas iz pravca severa stiže u Grčku i Tursku preko Rumunije i Bugarske jeste u vlasništvu „Gazproma“ ! Radi se o cevima na teritoriji Rumunije i to je EU prihvatila iako kroz njih teče ruski gas.

  2. Dali smo NIS između ostalog i za gradnju južnog toka.
    Pitanje: ko će finansirati izgradnju ovog „najnovijeg tokač

  3. U pravu je dicni prof Rajakovic (ništa Rusi ne rade protiv svog interesa) ;ovu maskaradu „dokapitalizaciju“mašine za pranje para,isključivo finansira budžet Srbije..dakle svi mi.iz džepa..

  4. Zemlja kolonija ne odlucuje o nicemu. Znak da vam brisel odlucuje o gasovodu znaci da odlucuje i u privredi. Tako da to sto nam je privreda takva nije kriva samo nasa bagra vec i briselska. Nikad kolonijama nije dozvoljeno da budu razvijenije od kolonijalista.

  5. Čim nešto važno za Srbiju zavisi od Brisela onda smo 100% u problemu.Kad tako nešto bude zavisilo od nas samih, a trebalo bi, onda možemo reći da imamo državu. Sa ovim današnjim Šoićima Srbi će uskoro da pasu travu u rođenoj zemlji.Glasajte i dalje za manje penzije i plate……

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.