Stojiljković: Predlog Vlade neprihvatljiv

Ostavite komentar


  1. Sramotni predlog…Neki su izgleds super zasticeni.A drzava umesto da nadje neki nacin da bude drzava svih izgleda da hoce ds bude drzava samo nekih…Kapitalista….A mogla je kroz poreze, kroz set socijalnih mera da ojaca vrednost minimalaca a i svih ostalih plata..NEEE..hoce ovako i ima opravdanaj za to

  2. Prvo treba videti šta je sa platnim razredima koji,nakon mnogo pregovora i bacanja magle narodu i članovima sindikata u oči,iako su usvojeni i prošli skupštinsku proceduru izgleda nikad neće stupiti na snagu. Danas je sramota biti sudija,tužilac policajac,direktor u javnoj ustanovi ali najveća sramota je biti predsednik bilo kog sindikata jer ni jedan nije na strani radnika niti čini bilo šta za njih, a to mu je po definiciji zadatak.

  3. Prvo treba sindikalci da savladali svoj samoubilacki nagon I pocnu da na pregovore dolaze sa vizirima na glavi.Ovako ih Niko nece shvatiti ozbiljni.❣️

  4. Z Stojiljkovic treba da podnese ostavke na sve sindikatske funkcije. Zamajava ljude vec vise od deceniju, partner u pregovorima sa svim vladama od 2005-6, od njega se nije ocekivalo da bas nista ne uradi na poboljsanju zivota i standarda zaposlenih, tako da nije nista bolji od Obrovica. Verovatno ima neki finansijski interes za ovo mlacenje prazne slame, sto se od jednog profe nije ocekivalo. Za njega je penzija najbolje resenje jer je presao svaku meru svojim neradom.

  5. Ovo ne razumem. Zar vlada ne podnosi ostavku pred izbore? A mi još uvek imamo stu vladu, donosi zakoe, uredbe… kazne! Ko je po USTAVU odgovoran što nema nove vlade, po volji naroda? Ako je tako, a što će na izbori! Može i bez njih. Ovo bi bilo tužno da nije istina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.