Uskoro kreće prijava za 10.000 dinara za decu: Ko se, kada, gde i kako može prijaviti za pomoć

Ostavite komentar


  1. Da imaju deca da mogu da odu u kladionice, izgleda da im je paao obrt sredstava.

  2. Dokle poniženja? Dokle život u zemlji gde se roditelji, penzioneri, mladi masovno javljaju za bednu pomoć? Koja je zapravo potkupljivanje radi poslušnosti. Ljudi, prizovite se pameti i napravite zemlju u kojoj žive vredni, dostojanstveni i srećni ljudi.

  3. Opet ste neku decu uskratili za tu jadnu pomoć. Moj sin je napunio ptoŝle godine 16 godina u avgustu i nije imao pravo na pomoć od 100 evra a sada ste stavili da dobijaju rodjeni od novembra. A gde su vam deca od januara do novembra oni su totalno izostavljeni. Sramota ako dajete onda treba svi da dobiju.

  4. Da li neko razmislja kolko smo mi siromasni i bedni kad nam svako malo stize pomoc od drzave?Zar niko ne pomisli da bi bilo dobro da roditelji imaju tih 10.000 da daju deci za sta im treba a ne da cekaju pomoc od drzave jer to onda znaci da je vecina na pragu siromastva kad im taj novac nesto znaci

  5. Nije tacno da je ovo pomoc za decu, ovo je pomoc za majke, nemaju sva deca do 16.godina pravo. Imaju samo majke ako su drzavljani Srbije. Ako je otac drzavljanin Srbije a majka drzavljanin neke druge drzave ta deca nemaju pravonna pomoc od 10 hiljada. Cista diskriminacija.

  6. Kako rešiti problem ako imate izvrsitelje. Da li oni imaju pravo da sa mog racuna skinu novac, koji je uplatila država za pomoć deci?

  7. Hoće li biti isplata deci kojima su staratelji očevi. Podneta dokumentacija je u procesu verifikacije od avgusta meseca i još nije rešeno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ne prodavati Staru šećeranu 10

Ne prodavati Staru šećeranu

Organizacija "Beograd u pokretu" saopštila je danas da je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika zakazala prodaju Stare šećerane po početnoj ceni od 680,6 mliona dinara i zatražila od Vlade Srbije da to zaustavi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.