Zašto Srbija skladišti gas u Mađarskoj po nepoznatoj ceni?

Ostavite komentar


  1. Dok je izvesni Goran Radisavljevic, sada ‘analiticar’, bio drzavni sekretar u Ministarstvu finansija, u vreme zutih, tada nije mnogo mario za transparentnost. Sad kad su pali s vlasti, setio se.

  2. Jel rekao predsednik na otvaranju obilaznice oko BeGe da je cena gasa 1000 € do 2000 €????

  3. Kod Orbana i Szijarta,kao i kod Vucica i Malog sve je tajna !I respiratori i vakcine i ko je posrednik ….

  4. Kad je problem sto se gas na vreme skladisti pre dolaska grejne sezone, sta bi tek bilo da niko ne misli o tome i da dodje do nestasice, po kojima bi se onda cjenama nabavljalo?

  5. Samo da nam dozvole da se iskljucino sa toplane Da pojednostave postupak.

  6. Možda je pametnije da je svako od nas ponese po jednu šerpicu sa poklopcem i napunimo ih i tako uskladištimo gas za zimu

  7. Banatski dvor nije državno sklwfište nego privatno tako da dodje na isto ovo s madjarskom

  8. To je pitanje za istraživačko novinarstvo, naravno onaj ko sme da čačka u te osetljive teme.

  9. Nama bi, verovatno, prezimena Radosavljević, Kovačević i Zdravković trebalo da predstavljaju objektivnost i znanje, i da nas uvere kako je ovde najvažnija poruka to što „vlast“ do sada nije izgradila sopstvene kapacitete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.