Aleksandar Šapić doneo odluku da izađe na izbore?

Ostavite komentar


      1. Nebitan lik ali totalno. Mene više muči šurovanje Đilasa sa Tanjom Fajon koja je dosad najveći spin Vrhovnog Spinoze i u istoriji uopšte. Bojkot po svaku cenu – nema pregovaranja oko izlaska na izbore – ni sa Eu ni sa US! Ni po koju cenu! Svako ko zagovara izbore je bot/trol režimski!

  1. Ne znam zašto se neko čudi, napisah komentar ima oko 5 meseci da na izbore izlaze: Aleksandar Šapić, Zoran Živković, Sergej Trifunović, Stamatović, DSS kao i delovi DS-a

  2. Sapic je mudar!
    Ovo je pravi momenat da se postane Cedomir Jovanovic Desnice’, i omiljeni Opozicionar svog imenjaka!

    1. Dobro je da pratis politiku.
      Nije mu Djindjic verovao nego Tadic. On dolazi 2004 u DS kad tadic preuzima DS

    2. Dobro pratiš politiku,a zašto Djindjić nije mogao očima da vidi Djilasa?Zabranio mu da bude u istoa prostoriji,na glavačke je Djilas leteo sa svakog sastanka.

  3. Naravno da treba izaći na izbore.I dalje opozicija nije svesna grešle s belim listićima.Šta su mislili?Ko će da pobedi ako Tadića bojkotuju?E pa vidimo ko.

    1. Dobro je sada Djilas,Nataša Kandić,Boris Tadić,Jeremić imaju za koga da glasaju…

  4. Nit’ smrdi,nit’ mirise.Terao mak na konac dok ga „prijatelj“ nije prevaspitao
    k’o konja.Posle toga je postao
    politicar i manji od makovog
    zrna!

  5. aha, a šta se to promenilo na bolje od pre par meseci kada je još razmišljao ? meni se čini da se situacija pogoršala ali njemu je očigledno mnogo bolja čim se odlučio za ovakav harakiri.

    1. Dobio je ponudu koju nije mogao da odbije. „Osvojiće“ 3-4 mandata, što znači u sledeće 4 godine dotacije iz budžeta i lagodan život. Plus, sve što sa strane dodatno drpi u raznim šemama i kombinacijama, njegovo je!
      Malo li je, na ovu skupoću?!

  6. Sad može da dovrši divlju gradnju kod Studentskog grada. Dobio građevinsku dozvolu. Biće posla i za nas dunđere.

  7. Dokazano jedan od nasih najboljih vaterpolista. Sa toliko osvojenih medalja. Necemo zaboraviti svu radost koju je priredjivao naciji. Izaci na ovakve izbore?? Udarula para u glavu,jer ne postoji drugi razlog. Medjutim,u mojim ocima je pao mnogo pre ove odluke. Pao je kada je sve svoje medalje i plakete prodao na aukciji zarad politickog marketinga. Pa zar se to prodaje covece boziji..pa sta ostaje iza tebe? Sta ces reci svojoj deci? Pretvorio se u gmizavca i poslusnika bez karaktera svojeg „ja“. Stidi se.

  8. Bravo Šapiću,pridružio si se Čedi , Čanku i Vaciću u podršci ove vlasti.mi patriote smo za bojkot.

  9. Svako treba da doprinese koliko može da bi se stanje u zemlji promenilo. Šapić je neko ko ima iskustva u lokalnoj samoupravi… Ima još opozicionara koji su bili uspešni u vlasti, na različitim nivoima. To je realna osnova da se formira možda neka koalicija, savez i da se na izborima osvoji koliko se može… Ješić iz DS je prognozirao 60 mandata, ali ozbiljnim pristupom građanima je moguće da se ubede „uspavani“ da pokušaju da doprinesu pozitivnim promenama… Institucionalno rešavanje problema je mera zrelosti društva. Kalimero efekat je više za infantilne

  10. Procenio da će ga AV zbog tobožnje demokratske slike koju treba poslati u evropu ugurati u parlament.Onda još 4 godine lagodnog življenja.To što će obraz biti oblepljen balegom nije bitno.Bitan je bankovni konto

  11. bi on mogao da radi? Doktorat lažan, vaterpolo ne igra više, Jedino da se bavi politikom u svoje ime a za tudj račun. Prevario je novobeogradjane, pa ga izabraše, ali posle ovakve vladavine, gde jedino što je radio jeste da organizuje nekakve izlete za penzionere, besplatno plivanje….a ono što život znači ništa. Razlog je taj, što mu grad ne dodeljuje sredstva. U znak zahvalnosti na tom nedavanju, on će biti kao opozicija istim tim dželatima, koji ne kažnjavaju njega nego novobeogradjane, koji su ga izabrali. E zbog takvih BOJKOT i samo BOJKOT.

  12. dokle ce vise BIA formirane strukture koje sebe jos i nazivaju partijama da nastupaju kao poliicki subjekti i simuliraju demokratiju u zemlju , pres sudom pod zakletvom mogu da potvrdim da je BIA formirala ovu takozvanu partiju , mogu da navedem i imena onih sto su ocestvovali , ta struktura sada je pod totalnom kontrolom BIA po principu marionete . toliko

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.