Dok javnost gleda u Sneška, Kosovo zabranjuje dinar: Sagovornici Danasa o Vučiću koji je u Davosu napravio Sneška Belića sinu

Ostavite komentar


  1. Možeš misliti, dok ostali predstavnici i premijeri vode ozbiljane razgovore, ovaj pravi sneška , jede krompir, šeta sa nekim nebitnim Amerikancem.
    Veliki državnik, nema se šta dodati.

  2. Оде на службени пут (који он није платио) и прави снешка ??? А најбољи је део је да у образложење неког перформанса обавезно убаци неког од своје фамилије, сина у овом случају. Да би се бранио да је то напад на његову фамилију.

  3. Zaista ste naivni. Srbija je mala zemlja i naš Predsednik Vučić je odavno shvatio da sa KiM treba istrgovati za „nešto“ umesto „za ništa“.

  4. On napravio? Jel ovaj srpski narod toliko glup ili je ipak pokvaren, da veruje ovom izdajniku?

  5. Imam pouzdane informacije da je Vucic zaista hteo sam da napravi Sneska ali kad je Suzana videla da nema toliko snega za planiranog Belica , otela je šefu lopatu da se ne bruka kao onomad sto mu je otela čašu vina iz ruke.

  6. koji dinar treba ga izbaciti pa jel moguće da su kosovari pametniji od srba naravno mislim ove srbe na vlasti

  7. AV je morao da napravi sebi pravog partnera za razgovore u Davosu, pošto mu Sneško Belić jedini veruje da su izbori ČISTI KAO SUZA.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.