Dok javnost gleda u Sneška, Kosovo zabranjuje dinar: Sagovornici Danasa o Vučiću koji je u Davosu napravio Sneška Belića sinu 1Foto: Printscreen/tiktok/jasamaleksandar

Dok javnost gleda u Sneška, dotle Kosovo zabranjuje dinar, a opozicija ulazi u skupštinu da se prihvatanjem mandata bori protiv izborne krađe. Većeg Sneška u Davosu treba da napravi Vučić, makar onolikog koliko će biti njegov spomenik u Prištini koji će mu podići Kurti. Uz to, Sneško se ne pravi u košulji i džemperu i sa špicastim cipelama, nešto je i do marketinga i pi-ara koji služi samo naprednjačkim glasačima.

To kažu sagovornici Danasa koji su komentarisali to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na društvenoj mreži TikTok objavio da je za svog sina napravio u Davosu Sneška Belića.

Srđan Milivojević, poslanik DS, za Danas kaže da je ovo još jedna pobeda Aleksandra Vučića od 5:0.

– Od 1. februara dinar više nije sredstvo plaćanja na Kosovu i Metohiji. Većeg Sneška u Davosu da napravi izdajnik Vučić. Makar onolikog koliko će biti njegov spomenik u Prištini koji će mu podići Kurti, njegov gazda i saborac u borbi za Veliku Albaniju – navodi Milivojević.

Dok Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta, ukazuje na to da “već duže vreme Vučićevi dobro plaćeni medijski savetnici pokušavaju da ga prikažu kao normalnu osobu”.

@jasamaleksandar Ono kad lord Voldemor postane Srbin! #ralphfiennes #jasamaleksandar #harrypotter #serbia #serbianpassport ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

– Kao što vidimo ne ide im baš od ruke, ali i to ludilo ima svoju svrhu. Jer dok javnost gleda u Sneška dotle Kosovo po prethodnom dogovoru zabranjuje dinar, a opozicija ulazi u skupštinu da se prihvatanjem mandata bore protiv izborne krađe – navodi Parović.

Marko Somborac, strip autor i karikaturista, veruje da nema neke dublje poruke u pravljenju Sneška Belića, osim ako predsednik ne planira da prijavi gospodina S. Belića da može da glasa na više biračkih mesta.

„Verujem da nema neke dublje poruke, ali oni to tako izvedu(’’najlepši i najbolji’’ za ne baš dovršenog Sneška) da izaziva razne reakcije što će posle dovesti i do kontra-reakcija tipa ’’napadaju Sneška koji je pravljen za dete i Srbiju’’. Tako da ostavimo predsednika da se bavi zimskim čarolijama…sem ako ne planira da registruje gospodina S. Belića da može da glasa na više biračkih mesta“, navodi.

aleksandar vučić
foto FoNet/Instagram

A Smiljan Banjac, sportski novinar, ne zna “kako bi mogao da prokomentariše lika koji pravi Sneška Belića svome sinu, a zna da je narodu u Srbiji ‘pokrao’ izbore”.

– Onda se sa razlogom pitam gde je (i kako) nabavio šal i kapu, da ne govorim o šargarepi. Sneško se ne pravi u košulji i džemperu i sa špicastim cipelama, nešto je i do marketinga i pi-ara. Sve u svemu, mučno, služi samo naprednjačkim glasačima – navodi Banjac za Danas.

Nikola Parun, marketinški stručnjak, pak, komentariše kroz stihove dečije pesmice.

– Ko to voli i ko želi sav od snega da se beli?! Ako nije neka greška, to je život Belić Sneška – navodi Parun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari