Ambasador Rusije napustio kongres SPS

Ostavite komentar


  1. Ovo je velika sramota za SPS i dvoličnog Ivicu Dačića. Mogao je barem, pre Kongresa, da obavesti gospodina Bocan Harčenka o sadržini video poruke gospodina Ciprasa. To Rusija nije zaslužila od Dačića.

  2. Još jednom smo se uverili koliko je Dačić podmukao igrač. A Vučić i on su zajedno doveli do ovakvog stanja, pre svega kad se radi o Kosovu.

  3. Dačićeva nameštaljka, kako se usudio da ovako podmuklo zezne ruskog ambasadora. Sad će kod Vulina da propeva Osman agu…

  4. Velika sramota,potrebno je ambasadi Rusije u Beogradu uruciti izvinjenje i izraziti postovanje prema ambasaforu i njegovoj zemlji

  5. SPS….. kakve veze vise ima sa socializmom ?
    KPS… je dobro. Kapitalisticka partija Srbije

  6. …naivni i dalje glasaju za sps…
    ..oni koji su dostojanstveni ne glasaju za danasnju vlast…

  7. Naravno da istina boli! A Ukrajinci još malo neće imati otadžbinu, jer im je uništavaju zlikovci iz njegove otadžbine…

  8. Šta si ti tražio tamo Bocane? Želiš da guraš nos gde nije više Rusko mesto. Nigde nisu Rusi dobrodošli više a verovatno ni u Srbiji. KONJEC.

  9. To je izgleda ruski kapacitet da čuju drugačije mišljenje, tako je i u Putinovoj Rusiji, ko misli drugačije – Sibir ili druge zatvorske destinacije

  10. Ministar spoljnih poslova Dacic nije umeo da proceni sta bi to Cipras mogao da kaze u pozdravnoj reci! Ili je majstor svog posla – znao je, zato ga je i pozvao i tako ostao da sedi na dve stolice.

  11. Tako se i Hitler uvredio kad Amerikanac nije hteo da otpozdravi sa Sieg Heil na Olimpijskim igrama…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.