Američki ambasador odgovorio ruskim zvaničnicima: Tvrdnje da Zapad podstiče ‘Majdan’ u Srbiji smešne, očajnički potez Rusije da ostane relevantna

Ostavite komentar


  1. Sta hoce vise ovaj vladar iz senke, a sta nije tacno sto je rekao. Svo zlo ide sa zapada posebno iz Nemacke i Engleske potpomognuto Amerikom. Nema zemlje u svetu gde niste gurnuli nos i ge se ne mesate i gde niste izazvali rat.

  2. a zbog čega ti g. Hil podržavaš ovu krađu i prevaru na izborima?? Koja je razlika između tebe i ruskog ambasadora?? Nikakva! I ostavite nas na miru – oba!!!!

  3. Ovaj covek ide iz gafa u gaf … mozda da ga neko informise u kojoj drzavi je ambasador ?

Ostavite komentar


Politika

Pajić (PSG): Jasenovac mesto sećanja, a ne inata 10

Pajić (PSG): Jasenovac mesto sećanja, a ne inata

Poslanik Pokreta slobodnih građana (PSG) Vladimir Pajić izjavio je danas, povodom Dana sećanja na žrtve genocida u NDH, da je Jasenovac simbol stradanja srpskog, jevrejskog i romskog naroda i da to mesto ne sme biti posvećeno inatu, već sećanju na stradanje, saosećaju u patnji i razmišljanju o budućnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.