Ana Brnabić: Nije bilo afere "vetropark"

*Bilo bi neodgovorno odbiti premijerov poziv ostati u "zoni komfora" *Nisam dobila nijednu instrukciju od bilo od koga u Vladi sa kim od medija da komuniciram 
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Predobra i prepoštena, ničim ukaljanog ugleda ministarko, može biti da instrukcije nisi dobila, ali si ih primila. Svemogući vođa uvek nađe načina da svoje podređene dopuni instrukcijama koje oni hteli-nehteli prime, od napred(njaka) ili od pozadi(njaka), ali uvek prime.

  2. U Vucicevoj vladi postoje najmanje dve vrsta ministara. Oni koji znaju unapred sta Vucic zeli i kako oni treba da pistupaju, i oni kojima on "nije dao jikakve instrukcije". Ovi drugi bivaju rascereceni od strane Vucicevih podrepnih medija na njegov mig. Verocatno ta sudbina ceka ovu ministarku i onog Sarcevica. Pa ni "slobodoumna ministarka" Zoka nije smela da gostuhe u "CIA N1 televiziji" kako ovu medijsku kucu zovu Vucicevi podrepasi.

  3. Poštovana ministarka Brnabić, čisto sumnjam da će vaš odnos sa premijerom ostati takav. Ne trebaju njemu sposobni i pametni, njemu trebaju razni Vulini…

  4. Nije CWS demantovao ucenjvanje nego buduca ministarka koja je potom sledeceg dana podnela ostavku (dobila otkaz), kakva slucajnost! Inace, posle 4 godine, ciljevi ove vlade su potpuno jasni, pa nema razloga da ministarka objasnjava svoje motive…

  5. U odgovoru na pitanje o AFERI VETRO PARKOVI VI ste potrdili sve ono sto je G-din Pajtic ISRICAO U INTERVIJU NIN-u!!! Podnesite ostavku!!! Preporuka je da nastavite raditi ono sto volite i sto vas cini SRECNOM!!!!!

  6. Koji je motiv iz onake firme (a ležerno)u ministarstvo(manja plata)…..???, lupam ali možda treba da se pečatira ono što je dogovoreno sa predhodnicom, lobista!!!! 🙂

  7. Razlozi ulaska u Vladu ministake Ane Brnabic, kako kaze su slicni razlozima zbog kojih je u vladu ranije usao i Sasa Radulovic, saveti i kritike /blog b92/ upucene vlastima. Pitanje je samo da li ce razlozi za izlazk iz vlade biti slicni /od stvarnih reformi nema nista/. Moramo da priznamo da je nezamisliv "tim" u kome igraju Sasa Radulovic, Ana Brnabic, Dacic, Vulin, Stefanovic, Gasic pa i kapitan tima AV. Ministarki Brnabic nije dokaz da vlada radi dobro samo to sto to kazu u inostranstvu, vec da to treba da bude "ovde prihvaceno". Nesrecni gradjani u Srbiji vec trecu deceniju uglavnom "prihvataju" da je dobro sve sto rade razne vlasti – ali nikako da pocnu bolje da zive, sve su siromasniji.

  8. Gdja ima integriteta taman koliko i Nebojsa od MUPa. Nije propustila ni da pomene "bivsu" vlast, iako je ova vec vise od CETIRI godine, znaci pun mandat, na vlasti. Jasno je da nece uraditi NISTA! Razocaravajuce.

  9. ana ako hoćeš da ostaneš u vučićevoj vladi, gledaj šta vođa radi i samo klimaj glavom, kao dačić, vulin i ostali vizionari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.