Anđelković: Dodik više ne može da računa na Vučića

Ostavite komentar


  1. Srbija i Republika Srpska, i u dobru i u zlu, treba da budu jedna uz drugu.Ma koliko trpeli pritiske, Srbija ce biti uvak uz RS.

  2. Veoma je važno da Dodikj zna da smo uz njega, da rukovodstvo Srbije smatra da je podizanje optužnice protiv njega bez osnova.

  3. Без имало логике, нити добре намере дижу се оптужнице и тако напаћеном народу кроз претходни рат.

  4. Уместо да се неком помогне и да се један народ постави на своје ноге после страховитих патњи, неки ненормални људи смишљају како ће људима отежавати положај.

  5. Оптужнице као мера нису постојале ни у средњем веку, рећ је о неодговорном и крајње бесмисленом дипломатском средству.

  6. Подизање оптужнице према једном човеку говори о изопачености оних који користе ово тзв. дипломатско средство.

  7. Jeste li primetili kako se Anđelkoviću čini da zna sve, kao da je on u glavi svih političkih lidera?

  8. Anđelkoviću, možda je vreme da prestaneš da tumačiš snove političara i fokusiraš se na realne događaje.

  9. Još jedan dan, još jedna „Andjelkovic misli“ teorija. Vreme za nešto konkretno?

  10. Puštaš stupidne botov
    ske komentare.Tzv.ko
    mentatori se boje za sv
    og gazdu nepomenika
    jer braneći onog vola i
    kriminalca,brane AV a.
    Gledam danas i druge
    napise na sajtu.Nigde
    komentara ,nigde neki
    stav.Ništa.Vi u Danasu
    imate ljude iz UDBE koji
    vam ne dozvoljavaju da
    slobodno puštate komentare.Slabo,slabi
    je,užasno.Loši do zle
    majke..

  11. Nije Dodik lud. Zna da Srbija ne moze da pomogne koliko bi zelela. Zato su tu Orban i Putin.

  12. „…U Mostaru je uhapšen predsjednik Federacije BiH, Živko Budimir potvrđeno je u policijskim izvorima u Sarajevu za RSE. Hapšenje je prema navodima Federalne TV uslijedilo zbog primanja mita za pomilovanja….“
    Ovo je vijest iz aprila 2013. godine… Dakle,u čemu je razlika !? Ovdje se takođe radi o predsjediku jednog od entiteta u BiH,a što RS i jeste… Dodikov problem je u lošim savjetnicima oko njega (a i njegova lična sujeta,svakako) koji djeluju kao populisti,a ne kao (valjda) pravnici… Jer,(„vjerovao to neko ili ne“) entitet (ma šta god to značilo) nije država,pogotovo to nikada neće biti neki sa tako katastrofalnom ekonomskom situacijom,poput Dodikovog „feuda“,kako bar on isti tako doživljava i tretira,uostalom…

  13. NATO bombardovanje, realno je pričinilo manju štetu Srbiji nego li ovo Američko upravljanje Srbijom preko Vučića. Ne znam do kada traje taj njihovo ugovor, ali – odužilo se.

  14. E pa vidite ni Albanija nikad neće okrenuti leđa Kosovu,niti Bosna Sandžaku jer svi imamo iste obaveze prema sunarodnicima , zar ne ? Kad budete prihvatili da je rs samo entitet u susjednoj državi svima će biti lakše i bolje .

  15. AV je izdajnik i promoter albanskih nacionalnih interesa kao i njegov politički otac Šešelj. Malo im je i to pa sada njihov iz ranijih vremena moto : Karlovac- karlovag- Virovitica spade na beogradski pašaluk. Tako su postali i novoverci tj. poklonici dejtonske BiH, Srbi iz BiH im ne smeju verovati inače će proći ko Srbi sa KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.