Borko Stefanović: Glas za Jankovića ili za Jeremića nije greška

Ostavite komentar


  1. Bas naprotiv, mislim da je to najveca greska. Glas za nekog ko nema svoj program i plan je ogromna greska.

  2. U pitanju je nasa buducnost i buducnost Srbije.. ne moze da se glasa po principu eci peci pec! Moraju da postoje cvrsti razlozi i argumenti zasto bih nekome dao svoj glas i dal taj neko moze da iznese i opravda mesto buduceg predsednika Srbije!

  3. Sta znaci da li politicka stranka ima program. AV je 2012.godine imao "program" i sta je uradio? Nista. Kostunica je pobedio tako sto je biracima servirana prica o izmisljenom Kremanskom prorocanstvu . Kada do biraca stigne prica da je Sasa Jankovic ISTI car Dusan, vredece to vise od patnje kroz koju su ga provukli SNSovci i njegove borbe za uredjeniju i pravedniju Srbiju. Zato biraci, Sasa Jankovic je isti car Dusan.

  4. Najveća greška bi bila da je narod glasao za Stefanovića na prošlim izborima. Naravno narod nije pogrešio, što su pokazali izborni rezultati, jer je za stefanovića glasalo nekoliko promila.

  5. Borko je sam sebe izbacio sa političke scene Srbije jer je bio i previše arogantan.

  6. @ Danijel

    Pa čovek ti je lapo i kulturno kazao da glasaš po vlastitoj savesti. Kapish?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.